Breaking news

Băsescu o face catastrofă pe Mona Pivniceru pentru că nu i-a vrut pe Morar și Koveși

loading...

Traian Băsescu a declarat miercuri seară la B1 TV că Mona Pivniceru a fost o catastrofă la Ministerul Justiției și asta pentru că nu a fost de acord cu propunerile lui: Rocada Morar Koveși la Parchetul General și DNA.

pivniceru si basescuTraian Băsescu își continuă delirul în direct la tv. După gafa de sâmbătă seară cu mesajul de adio pentru PDL, miercuri seară s-a dus la televiziunea de casă, B1 TV, nude și-a descărcat sufletul în fața națiunii.

”O catastrofă, sincer să fiu. Eu am încercat să o conving de necesitatea continuităţii în încrederea în instituţiile din justiţie”, a spus Băsescu la B1 TV.

Precizând că Pivniceru a respins rocada propusă de el, Kovesi-Morar la conducerile Parchetului General şi DNA.

Am avut eu cu ea dispute. Nu l-am întrebat nici pe domnul Voiculescu, nici pe domnul Vlasov, pentru că eu trebuia să discut cu ministrul. A fost o respingere totală a soluţiei care ar fi salvat România”, a spus Băsescu.

Președintele a acuzat-o pe Mona Pivniceru de faptul că s-ar afla în spatele revocării lui Danileț și Ghica din CSM.

Dacă vă spun numai relaţiile doamnei Pivniceru la Bruxelles şi anumite mişcări care au avut loc în CSM de care nu poate să spună că este străină, alături de asociaţiile…”, a mai spus Băsescu.

Mona Pivniceru a renunțat miercuri la mandatul de la Ministerul Justiției, întrucât marți a fost votată de Senat în funcția de judecător al Curții Constituționale din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata