Breaking news

Băsescu nu mai are limite. S-a dus la înmormântarea lui Cioabă ca să adune voturi

loading...

Traian Băsescu a zburat cu elicopterul SRI, plătit din banii românilor, ca să meargă la înmormântarea lui Florin Cioabă, în interes electoral. Mai exact ca să adune voturi de la romi pentru Mișcarea Populară și Elena Băsescu.

basescu si cioabaPreședintele României nu mai are niciun fel de bun simț. Profită de ocazie ca să marcheze capital electoral, chiar dacă este vorba de moartea unui om.

Miercuri la prânz, Băsescu s-a urcat în elicopter și a zburat până la Sibiu ca să-i aducă un omagiu lui Florin Cioabă.

Băsescu a ajuns cu elicopterul pe Aeroportul din Sibiu, de unde a plecat cu o maşină spre casa familiei Cioabă.

Înainte de sosirea la reşedinţa familiei Cioabă a fost adusă o coroană din garoafe roşii alături de mesajul “Sincere regrete. Preşedintele Traian Băsescu”.

Președintele a fost primit cu urale la reşedinţa familiei Cioabă: “Să ne trăiţi, domnule preşedinte, vă mulţumim pentru tot”.

După circa 15 minute, şeful statului a ieşit din casa familiei Cioabă şi nu a dorit să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

Deplasarea lui Băsescu a fost fpcută de ochii lumii, mai exact de ochii romilor, care la anul vor vota și ei pentru europarlamentare și prezidențiale.

Cum Băsescu se află în campanie electorală națională pentru Mișcarea Populară și pentru Elena Udrea, deși încalcă Constituția, președintele nu putea rata o astfel de baie de voturi.

Florin Cioabă a decedat duminică, la Spitalul Universitar din Antalya, la vârsta de 58 de ani și va fi înmormântat vineri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata