Breaking news

Băsescu: Nu îmi apăr scaunul ci apăr România europeană

loading...

Traian Băsescu a declarat miercuri seară că el nu își apără scaunul ci apără România Europeană și a acuzat USL că acaparează instituțiile statului pentru a le pune la dispoziția partidului.

Miercuri seară, Băsescu a susținut primul discurs de la debutul campaniei electorale pentru referendumul de suspendare din funcția de Președinte al României.

În această campanie care va avea ca fin alitate referendumul din 29 iulie, eu nu apăr un scaun, am de apărat România europeană, acea Româmie pe care am început să o construiesc împreună cu instituțiile statului și cu românii”, a spus Băsescu.

Președintele suspendat a acuzat USL că a vrut să își subordoneze instituțiile statului și că nu este cinstit modul în care Guvernul a dorit modificarea legii referendumului.

Băsescu a spus că ultimii trei ani de mandat au fost tumultoși pentru că a venit criza economică și că el nu a avut nicio vină și că a fost nevoit să își asume alături de Guvern și Parlament, măsurile de austeritate.

Băsescu îi cere lui Ponta să anuleze ordonanța de urgență prin care a modificat legea referendumului.

 

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Ai distrus romania europeana BOULE !!! Ai terminat tara si minti ca un nenorocit , iei un copil in brate ca sa impresionezi lumea cand defapt tu bati copii si singurul tau interes este sa ramai la ciolan si sa ne furi si pielea de pe noi ! Vedea-te-as intre 4 scanduri !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata