Breaking news

Băsescu îl vrea pe Ponta interimar 45 de zile la Transporturi și abia apoi semnează decretul pentru Silaghi

loading...

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă seară la Antena 3, că Băsescu a condiționat semnarea decretului de numire a lui Ovidiu Silaghi la Transporturi, de menținerea lui Ponta, ca interimar timp de 45 de zile.

ponta - basescuTraian Băsescu vrea să îl țină pe tură pe Ovidiu Silaghi timp de 45 de zile, astfel încât Ponta să își asume finalizarea procedurii de privatizare a CFR Marfă.

Băsescu i-a spus lui Antonescu că nu semnează decretul de numire în funcția de Ministru al Transporturilor pe liberalul Ovidiu Silaghi, decât după ce îi expiră interimatul lui Ponta la Transporturi.

Crin Antonescu a declarat sâmbătă seară la emisiunea ”Q&A” de la Antena 3, că a discutat cu Băsescu timp de 45 de minute despre numirea lui Silaghi la Transporturi.

Șeful Senatului a spus că Băsescu i-a dat de înțeles faptul că nu este mulțumit de procedura de privatizare a CFR Marfă.

Băsescu vrea să îl lase pe Ponta să termine procedura de privatizare a CFR Marfă, astfel încât premierul să își asume această procedură la fel cași în cazul numirii procurorilor.

Situația încurcată de la Transporturi survine ca urmare a demisiei lui Relu Fenechiu din cauza condamnării la cinci ani de închisoare în dosarul Transformatorul.

Este posibil însă ca procedura de privatizare a CFR Marfă să nu fie finalizată în cele 45 de zile de interimat al lui Victor Ponta la Ministerul Transporturilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata