Breaking news

Băsescu îi cere demisia lui Valeriu Zgonea din funcția de Președinte al Camerei Deputaților

loading...

Președintele Traian Băsescu îl acuză pe Valeriu Zgonea că  “a manipulat” votarea a două legi referitoare la Codul penal. și îi cere demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

basescu si zgoneaAtac dur al lui Băsescu la adresa șefului deputaților, Valeriu Zgonea, miercuri seară la B1 TV, din cauza modificării codului penal.

Un om care s-a comportat ca un şmenar, iar acesta este preşedintele Zgonea. Aseară s-au votat două legi legat de Codul Penal. S-a votat o lege separată pentru modificarea art. 255 din Codul Penal şi o altă lege care modifică alte articole din Codul Penal nou şi vechi. Şmecherii politice de proastă calitate. Zgonea ar trebui să demisioneze. Amintiţi-vă ce s-a întâmplat cu Roberta Anastase deşi nu ea avea atribuţii. Acest om a pus România într-o situaţie dificilă. Ponta se facă că stă pitit. Antonescu iese şi bate câmpii”, a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

În replică la aceste acuzații, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri că președintele Traian Băsescu, care a fost demis de 7,4 milioane de români, nu poate cere demisii, mai ales când minte și dezinformează.

Sunt dezamagit de faptul ca președintele continuă să dezinformeze în legătură cu modificările aduse Codului Penal. Parlamentarii vor putea fi în continuare cercetați atât pentru corupție, cât și pentru situațiile în care se află în conflict de interese. I-am explicat toate aceste elemente președintelui în scrisoarea pe care i-am trimis-o, sperând, cu bună-credință, că va renunța la atacuri, în momentul în care va constata că sunt nejustificate. Din păcate, văd ca domnul președinte a răspuns cerându-mi demisia. Un om care a fost demis de 7,4 milioane de români nu poate cere demisii. Mai ales atunci când minte și dezinformează”, spune Zgonea într-o declarație de presă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata