Breaking news

Băsescu huiduit de Ziua Marinei la Constanța

loading...

Președintele României Traian Băsescu a fost huiduit și fluierat de o parte  românii prezenți în portul Constanța, atât înainte cât și după susșinerea discursului.

basescuDupă ce a fost primit cu garda de onoare şi cu muzică militară, Traian Băsescu a fost invitat să ia cuvântul de la tribuna amenajată în portul Constanța. Înainte de începe discursul Traian Băsescu a fost huiduit de o parte din spectatori, lucru care s-a repetat și după încheierea discursului dedicat Zilei Marine Române.

Ziua Marinei e ziua bărbaţilor. E ziua acelor oameni care la bordul navei lor ştiu să preţiuiască drapelul de stat al României. Flota navală română împlinişete 150 de ani. Vremurile prin care trecem azi nu sunt uşoare, sunt vremuri generate criza economice, dar care nu ne vor supune ci le vom supune noi. Reuşim să înregistrăm o creştere economică dar încă avem un drum lung  pentru ca românia să cureţe balastul cheltuielilor excesive bugetare în raport cu veniturile economiei. Mi-aş dori ca dificultăţile să fie trecute în solidaritate, în decenţa fără încercarea unora de a deveni privilegeaţi ai crizei“,  a spus preşedintele prezent la manifestările de Ziua Marinei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata