Breaking news

Băsescu, făcut bețivan de Purtătorul de cuvânt al Guvernului României

loading...

Atac dur al Purtătorului de cuvânt al Guvernului, la adresa Președintelui României, Traian Băsescu. Mirel Palada a spus că Băsescu este beat. 

basescu - mirel paladaPurtătorul de cuvânt al Guvernului Ponta, a recţionat dur după declarațiile susţinute duminică seară de preşedintele Traian Băsescu.

Într-o postare pe facebook, Mirel Palada, l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu că ar fi “beat”.

Ce se poate interpreta din seara asta? Simplu: Speriat, incoerent și matrafoxat. În disperarea sa, ca un lame duck pe cale să termine sceneta, și-a făcut curaj cu încă cincizeci de cinci sute și a ieșit să acopere spațiul mediatic. “Garcon! Încă un carton la domnu’, să mai citesc aici la ziariștii care nu au economiști în redacții”. Cu mare părere de rău, cineva trebuie să constate că regele e gol. Pardon, că președintele e beat. Nu numai de putere. În seara asta, Președintele României se încurcă în asemenea hal în limbă încât concluzia e indubitabilă: îi e frică. Și pentru a-și învinge frica, și pentru a încerca să acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. Garcon, încă un carton la domnu’. Își face curaj să respingă bugetul României, să blocheze o țară întreagă. Garcon, încă un carton la domnu’. Alcoolul dictează: După dînsul, potopul! Stai, că-l trimite și la Curtea Constituțională. Nici n-a așteptat să vină concluzia de la Parlament că știe deja că se va pune contra până la capăt. Garcon, încă un buget la domnu’”, a scris Mirel Palada pe Facebook.

După această postare, a declarat, în exclusivitate, la VOCILE STRĂZII la Realitatea TV, că Traian Băsescu a venit, duminică seară, cu “o explicaţie incoerentă şi iresponsabilă” legată de bugetul României și de accea a scris mesajul pe facebook.

Voiam să spun că preşedintele este beat de putere. Preşedintele României a venit cu o explicaţie incoerentă şi iresponsabilă la adresa felului cum se face bugetul. A vorbit o jumătate de oră fără să înţeleagă nimeni ”, a explicat Palada, la Realitatea TV,  remarca sa la adresa lui Băsescu.

În urmă cu doi ani și jumătate, în discursul ţinut la Alexandria, cu ocazia lansării programului USL pe Agricultură, Victor Ponta făcea o trimitere asemănătoare cu a purtătorului său de cuvânt: Mă simt bine, sunt mulţumit să vorbesc după Crin Antonescu. Când am vorbit împreună marţi, la Cotroceni, domnul Băsescu căuta după sticle pe jos.

Duminică seară, într-o declarație de presă, susținută la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu a avertizat că va trimite înapoi la Parlament, bugetul pe 2014, dacă Guvernul Ponta menține acciza de 7 cenți la litrul de carburant. Și că mai apoi va contesta la CCR, bugetul de stat pe 2014. Dacă Băsescu se ține de cuvânt, bugetul de stat nu va fi adoptat și nu va intra în vigoare la 1 ianuarie 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata