Breaking news

Traian Băsescu este de azi bunic. Fiica cea mică a președintelui, Elena Băsescu a născut o fetiță

loading...

Preşedintele României Traian Băsescu a devenit bunic. Fiica cea mică, Elena Băsescu a adus pe lume o fetiță, la Spitalul Universitar din București.

basescu cu nepoticaEBA a devenit mămică, duminică noapte, în jurul orei 3.30. Fetița a fost adusă pe lume la Spitalul Universitar din Capitală, iar medicii i-au acordat nota nouă la naștere.

EBA a născut prematur sub supravegherea doctorului Monica Cârstoiu, soţia managerului Spitalului Universitar. Fetiţa a venit în a 35-a săptămână a sarcinii, este sănătoasă şi cântărea la naştere 2,715 kilograme şi 47 de centimetri.

Seamănă cu mine. Sunt bucuros. Copilul s-a născut prematur. Medicii au considerat că aceasta este soluţia era cea mai bună pentru copil şi pentru mamă. Am primit nobilul titulu de bunic. Bogdan şi Elena vor stabili ce nume va primi“, a declarat Traian Băsescu la ieşirea de la Spitalul Universitar.

Băsescu a profitat de ocazie pentru a mai câștiga ceva capital electoral, fotografiindu-se cu nepoțica în brațe după care a postat rapid fotografia pe facebook.

Copilul a venit pe lume cu trei săptămâni înainte de termen, la exact un an de la căsătoria Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu.

Fetița va purta numele de Sofia Raisa și s-ar putea să aibă două perechi de nași.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata