Breaking news

Băsescu deraiază grav: Parlamentul a fraternizat cu interlopii

loading...

Traian Băsescu a dat dovadă joi de un tupeu inimaginabil și a lansat un atac dur la adresa Parlamentului României, declarând că a fraternizat cu clanul interlop al lui Bercea Mondial. Și asta pentru că Parlamentul i-a cerut miercuri demisia din funcția de Președinte al României.

basescu - bercea - parlamentBăsescu Face acuzații de o gravitate fără precedent la adresa Parlamentului României acuzând instituția supremă că intimidează justiția și că a fraternizat cu interlopul Bercea Mondial.

Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea. Discutăm despre o declaraţie a Parlamentulu care judecă înaintea justiţiei. E un lucru extrem de grav pe care l-a făcut Parlamentul, o acţiune de intimidare a justiţiei pentru că toată declaraţia se susţine pe frânturile de filmări pe care le-a oferit clanul Bercea. Aţi aflat din declaraţia directorului SRI că acest clan este în atenţia structurilor de securitate din 2001. Nimeni nu observă câteva lucruri fundamentale: că, pentru dată, membrii clanului au fost condamnaţi în mandatul meu, în al doilea rând, nimeni nu ia în considerare punctele de vedere ale celui acuzat, totul se sprijină pe afirmaţiile şi probele prezentate de clan, şi că fratele meu a facut denunţul de şantaj. Eu m-am abţinut să fac orice fel de declaraţie, deşi am afirmat că-i ştiu punctul de vedere. Nu vreau să se spună că influenţez justiţia”, a spus Băsescu, joi, în declarația de presă susținută în Salonul Oficial de la Aeroportul Otopeni, la plecarea în Belgia pentru Consiliul European.

Deși familia lui Bercea Mondial spune de două săptămâni cum a dat 600.000 de euro lui Traian Băsescu și lui Mircea Băsescu, ca să-l scape din închisoare pe Sandu Anghel, președintele spune că defapt toată lumea minte și că Parlamentul fraternizează cu interlopii.

Cu alte cuvinte, Băsescu se prinde în horă cu Bercea, fratele lui îi botează nepotul, ambii încasează sute de mii de euro de la interlop, dar, Parlamentul României este cel care fraternizează cu interlopul.

Băsescu ori a luat-o razna de tot ori, grație tupeului fantastic pe care-l are, își bate joc încă odată de români.

loading...
1 Comentariu
  1. Liliana Ocu spune

    Noi toti suntem vinovati ca tara noastra a ajuns asa,noi ne-am lasat familiile ,copii ,fratii si am plecat toti sa muncim sa-i intretinem si ei au furat tot ce au putut.Noi toti care suntem plecati trebuia sa iesim in strada fara frica cum si ei nu au frica de nimic si nici bunul simt sa-si dea demisia.Cu ce tupeu iesea in fata oamenilor si vorbea de coruptie cand coruptia incepea din casa lor!Oare cat poporul asta v-a mai putea inghiti batjocora lor?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata