Breaking news

Băsescu denunță pactul de coabitare cu Victor Ponta

loading...

Traian Băsescu este foc și pară pe Ponta, pentru că l-a revocat din funcția de șef secție I DNA, pe procurorul Lucian Papici și anunță că denunță pactul de coabitare.

basescuTraian Băsescu l-a acuzat joi, la B1 TV, pe Victor Ponta că a intrat cu bocancii în justiție și că România își poate lua adio de la Schengen. Și toate astea pentru că Procurorul General, Tiberiu Nițu a decis miercuri, încetarea delegării lui Lucian Papici în funcția de șef al Secției I din DNA.

Nu-l mai girez pe Victor Ponta pentru că a încălcat grav pactul şi mai ales s-a băgat cu bocancii în justiţie, de dragul lui Dragnea. O să fac o analiză şi în după-amiaza asta mă voi pronunţa. Categoric, cel mai important punct, independenţa justiţiei, s-a prăbuşit ieri, cu binecuvântarea premierului Ponta şi acest lucru mă face să mă îndrept spre denunţarea pactului de coabitare şi informarea tuturor partenerilor în faţa cărora mi-am pus obrazul. Ieri, independenţa justiţiei s-a prăbuşit cu binecuvântarea lui Ponta, ceea ce mă face să denunţ pactul de coabitare. În acest moment, ce au făcut Niţu, Cazanciuc şi Ponta a compromis România„, a spus Băsescu, la B1 Tv.

După care, Băsescu și-a continuat atacul a adresa lui Ponta, precizând că: Grav mi s-a părut discursul premierului la adresa lui Papici, l-a făcut în toate felurile. Niţu nu este un om care să se schimbe de la o zi la alta. Cineva se urcă cu picioarele pe el şi acceptă. Acum 7 zile oamenii ăştia erau buni, şi după ce s-a pus dosarul lui Dragnea, a ieşit şi dosarul lui Voiculescu, dintr-o dată nu au mai fost buni.

Deși clamează faptul că Ponta vrea să controleze justiția, Băsescu a recunoscut că l-a sunat pe Procurorul General, Tiberiu Nițu să-i spună că nu face bine că îl schimbă pe Papici.

În replică la aceste acuzații, Ponta spune că să rămânem calmi, întrucât Băsescu spune de dorește.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    SA-L DENUNTE, FOARTE BINE ! JOS GUVERNUL PONTA TONTA !!! JOOOOSSSS Uniunea Sclavilor Labagii !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata