Breaking news

Președintele Traian Băsescu a convocat o ședință de urgență a CSAT ca să-i încurce programul lui Ponta

loading...

Președintele României, Traian Băsescu a convocat pentru marți, o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării chiar în timpul vizitei oficiale a premierului Chinei în România.

sedinta csatBăsescu îi pune bețe în roate premierului Ponta în timpul vizitei oficiale de trei zile a premierului chinez, convocând de urgență o ședință CSAT.

În loc de pace și cooperare între președinte și premier în timpul vizitei istorice a oficialului chinez, Băsescu continuă politica de doi lei de pe malul Dâmbovției.

Luni seară, Adminsitrația Prezidențială a dat un comunicat de presă în care anunță: O şedinţa a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), condusă de preşedintele României, domnul Traian Băsescu, va avea loc marţi, 26 noiembrie a.c., începând cu ora 15.00, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT se află propunerile de buget ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale. Pe timpul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională.

Decizia de a convoca de urgență CSAT, vine la o zi după ce Băsescu a anunțat că va respinge bugetul de stat pe 2014, dacă Guvernul Ponta nu renunță la acciza de 7 centi pe litrul de carburant.

Din CSAT fac parte șefii serviciilor secrete, Președintele României, doi consilieri prezidențiali, premierul României, plus mai mulți miniștrii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata