Breaking news

În Ajun de Crăciun, Ponta l-a lăsat pe Băsescu fără vila de protocol din Covasna

loading...

Premierul Victor Ponta i-a făcut un cadou șoc președintelui Băsescu, chiar în Ajunul Crăciunului. I-a luat vila de protocol de la Covasna și a trecut-o la Ministerul Apărării.

basescu vila covasnaPonta îi strică Crăciunul lui Băsescu cu un ”cadou” otrăvit. După ce l-a lăsat fără Vila Dante din Primăverii, Ponta îi ia lui Băsescu și Vila Covasna.

În Ajunul Crăciunului, Guvernul Ponta a publicat în Monitorul Oficial o ordonanță de urgență prin care îl lasă pe Traian Băsescu fără vila de protocol a lui Ceaușescu de la Covasna.

Vila Covasna aflată în administrarea Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat a fost trecută în administrarea Ministerului Apărării. Urmând ca în vilă să fie cazați contra cost generali NATO din Afganistan.

Astfel că Băsescu nu mai poate să își petreacă vacanțele în Vila din Covasna. Cu siguranță șeful statului nu se aștepta la un asemenea ”cadou” din partea premierului Ponta chiar în Ajunul Crăciunului.

Un cadou de astă dată, bun, din partea Premierului a primit SRI, și anume Palatul Olăneşti. În timp ce complexul hotelier Bradul din Covasna a fost transferat către Episcopia Ortodoxă a Covasnei şi Harghitei.

Vila Covasna este una dintre locaţiile preferate ale lui Băsescu. În 2012, Băsescu și-a făcut Revelionul la Vila din Covasna.

Lovitura dată de Ponta lui Băsescu este una importantă întrucât în 2007, Traian Băsescu a solicitat Guvernului ca vila de protocol din staţiunea Covasna să fie scoasă de pe lista imobilelor care urmează să fie vândute şi să rămână, în continuare, în domeniul public.

Vila de protocol de la Covasna a fost vila de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata