Breaking news

Băsescu a cerut SPP-iștilor să îi alunge pe jurnaliști din fața lui

loading...

Aflat, luni, în localitatea Dorneşti,  Băescu a cerut ofiţerilor SPP să îi înlăture pe jurnalişti din faţa sa, astfel încât să îi poată vedea pe militarii care lucrează la podul de pontoane, transmite Mediafax.

basescudornestiBăsescu continuă războiul cu presa și în mijlocul inundațiilor. Preşedintele a fost deranjat de jurnaliştii care l-au întrebat dacă va merge să stea de vorbă şi cu localnicii din Dorneşti şi dacă s-a mai liniştit după ieşirile “nepotrivite” faţă de localnicii din Săuceşti. Băsescu a fost întrebat de un jurnalist de ce s-a supărat pe sinistraţii din Săuceşti, cu o zi în urmă, şi a răspuns: “Mă pot supăra pe oricine“.

La insistenţele reporterului, şeful statului a cerut ofiţerilor SPP să îl îndepărteze pe acesta: “Luaţi-l pe domnul reporter din faţa mea, nu răspund la provocări“.

Ulterior, preşedintele a solicitat ofiţerilor SPP îndepărtarea tuturor jurnaliştilor: ” Vreau să văd militarii. SPP-ul, daţi presa din faţa mea, că pe ei îi tot văd“.

Traian Băsescu a vizitat zona unde militarii au început construcţia unui pod din pontoane şi şi-a exprimat convingerea că acesta va fi gata în curând.

Un detaşament de 125 de militari din Batalionul 72 Geniu şi Batalionul 17 Vânători de Munte a început instalarea podului de pontoane peste râul Suceava, în localitatea Dorneşti, acesta urmând să fie gata până joi, 8 iulie, informează Ministerul Apărării Naţionale, printr-un comunicat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata