Breaking news

Bărbatul lovit de metrou la Universitate, era avocatul patronului Astra Asigurări, Dan Adamescu

loading...

Bărbatul care a murit în urmă cu două zile, după ce a fost lovit de o garnitură de metrou în stația de la Universitate,e ra unul din avocații omului de afaceri, Dan Adamescu, patronul companiei Astra Asigurări.

sinucidere metrouPolițiștii au deschis un dosar de anchetă în cazul morții bărbatului lovit de metrou, întrucât acesta era avocatul lui Dan Adamescu. Iar moartea acestuia vine cu o zi înainte de percheziţiile făcute de procurori la domiciliul şi la firmele lui Dan Adamescu.

Poliţiştii vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la metrou şi îi vor audia pe apropiaţii victimei. Deși prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este sinuciderea, polițiștii spun că moartea este una suspectă.

Avocatul, în vârstă de 36 de ani, l-a reprezentant pe omul de afaceri în mai multe procese, fiind specializat în dosarele comerciale.

la două zile de la tragedie, procurorii DNA au început miercuri să facă percheziţii acasă la omul de afaceri Dan Adamescu, dar şi la sediul companiei Astra Asigurări.

Procurorii au suspiciuni că Dan Adamescu ar fi oferite mită celor patru judecători pentru a scăpa societatea Astra Asigurări de un proces în care i se cerea insolvenţa.

Judecătorii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Rovenţa şi Ciprian Sorin Viziru, toţi de la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VII-a civilă, acuzaţi că primeau bani şi bunuri pentru intervenţii în dosare de insolvenţă, au fost arestaţi preventiv, marți seară, pentru 30 de zile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata