Breaking news

Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, eliberat de la nebuni, de Tribunalul Constanța

loading...

Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat în față pe Băsescu, pe  24 mai 2014, în Portul Constanța, a fost eliberat de la Spitalul Palazu Mare, unde fusese internat vineri, în baza unei decizii a Judecătoria Constanța.

adrian zglobiu - sinucidereTribunalul Constanța a decis luni ca Adrian Zglobiu să fie eliberat de la Spitalul Palazu Mare, unde fusese internat cu forța, în baza unei decizii a Judecătoriei Constanța. Tribunalul a aprobat luni, recursul făcut de avocata lui Zglobiu, Maria Vasi.

Vineri, Judecătoria Constanța a decis să dea curs solicitării procurorului Teodor Niță în cazul lui Adrian Zglobiu, hotărând să-l bage cu forța la nebuni pentru șapte zile.

Internarea la Palazu Mare a venit la două zile după ce Adrian Zglobiu a încercat să îți ia viața, întrucât s-a speriat de polițiștii care au sărit gardul și au venit să-l ducă pentru a patra oară la expertiza medicală.

Adrian Zglobiu a spus  la Antena 3, că miercuri dimineață era în bucătărie când s-a trezit cu ei în casă, întrucât polițiștii au sărit gardul. Bărbatul a spus că s-a speriat foarte rău și de aceea a recurs la un gest disperat.

”Am încercat să mă sinucid ca să scap de altă bătaie de joc. M-am speriat să nu fiu internat cu forța la Sanatoriul de la Palazul Mare”, a spus Adrian Zglobiu la Antena 3.

Judecătorii au decis să-l bage la nebuni pe bărbatul care l-a umilit pe Băsescu, deși anchetatorii au săvârșit un șir incredibili de abuzuri.

Niță Teodor, procurorul care-l anchetează pe Adrian Zglobiu, bărbatul care sâmbătă l-a scuipat pe Băsescu, în portul Constanța, are un teanc de plângeri la adresa lui, pentru abuz în serviciu.

Din 2007 și până acum, procurorul Niță Teodor a adunat 37 de plângeri pe numele său pentru abuz în serviciu în cadrul anchetelor penale pe care le-a realizat. În perioada 1992-1994, a fost judecător la Medgidia. După care s-a retras din magistratură și a devenit avocat, ca mai apoi din 2006 să devină procuror sub semnătura lui Traian Băsescu.

Procurorul a fost acuzat de numeroase abuzuri, anchete la comandă sau mușamalizări de dosare penale. El i-a albit dosarul omul de afaceri, actual primar la Medgidia, Constantin Samson, nașul de cununie al Ioanei Băsescu. Tot procurorul Teodor Niță i-a albit dosarul penal al lui Sorin Blejnar, pe atunci șef al Fiscului, când acesta era acuzat de evaziune fiscală de milioane de euro.

Procurorul este acuzat că ar fi lovit un inculpat. Deși are pe numele său, 37 de plângeri depuse la CSM, Teodor Niță este menținut în funcție doar pentru că este protejatul lui Băsescu, fiind mașina de spălat dosare pentru camarila PDL.

Teodor Niță l-a amenințat pe Adrian Zglobiu că îl lasă fără casă, după care l-a forțat să semneze benevol internarea la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu Mare, spunându-i că în caz contrar, va cere judecătorului să-l interneze la nebuni timp de o lună de zile.

Traian Băsescu a depus plângere penală pe numele lui Adrian Zglobiu pe motiv că i-a adus o ofensă prin gestul de a-l scuipa în public.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata