Breaking news

Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, amenințat cu violul. Procurorul a spus că-i ia casa

loading...

Adrian Zglobiu, bărbatul de 39 de ani din Constanța, care l-a scuipat sâmbătă, pe Băsescu, în Port, a fost amenințat că va fi violat iar procurorul care l-a anchetat i-a spus că o să-i ia casa.

basescu scuipat de adrian zglobiuBăsescu se răzbună pe bărbatul care l-a scuipat în față. Președintele României a depus plângere penală pe numele bărbatului. Agenții SPP care l-au imobilizat pe tânăr cât și mai mulți pușcăriași din celula unde a fost băgat, l-au amenințat că o să ajungă la Penitenciarul Poarta Albă și că va fi violat.

Adrian Zglobiu a declarat luni seară, în direct la emisiune Sinteza Zilei de la Antena 3 că a fost amenințat de toată lumea și că a fost interogat pentru a fi intimidat și că toți credeau că el a fost pus de cineva ca să-l scuipe pe Băsescu. Și medicul legist de la Spitalul Palazu Mare, care trebuia să îi facă expertiza medicală, l-a întrebat dacă a fost plătit să îl scuipe pe Băsescu.

Adrian Zglobiu, are 39 de ani, este şomer şi locuieşte în Constanţa. Tănărul a mai spus la Antena 3 că înainte de a fi eliberat, procurorul de caz l-a amenințat că îi ia casa: Am fost amenințat de procuror cu casa. Mi-a amenințat familia. Mi-au zis așa: vezi că tu ai casă…Iar eu i-am spus că nu e a mea, că am doar obucățică din ea. Eu am doar 330 mp din casă. Da dar vezi că o să îți vină și alte moșteniri…a mai spus procurorul. Asta înseamnă morți la cimitir.

Bărbatul a avut un avocat din oficiul, care după spusele lui, nu a făcut nimic, nu l-a ajutat în niciun fel. După mai bine de 24 de ore de interogatoriu ca pe vremea securității comuniste, Adrian Zglobiu a fost eliberat de procurori, fără ca aceștia să ceară judecătorilor arestul preventiv, însă bărbatul a ieșit complet schimbat și speriat. Acesta și-a schimbat declarațiile date în fața presei imediat după incident când a spus că:

Reporter: De ce l-ai scuipat pe domnul preşedinte?

Adrian Zglobiu: Păi după ce a vândut o flotă vrea cântece patriotice, să-i cânt în faţă poezii?

Reporter: Regreţi ce ai făcut? Îţi pare rău că l-ai scuipat?

Adrian Zglobiu: Regret că nu am emigrat din România. Am fost prea fraier că am rămas.

După ce a fost eliberat din arestul de 24 de ore, bărbatul era foarte speriat și a spus că regretă incidentul.

Sâmbătă, în Portul Constanța, Băsescu a primit o flegmă direct în față de la Adrian Zglobiu, fix când președintele coborâse de la bordul navei bricul Mircea.

Constănțeanul a fost imobilizat imediat de agenții SPP și dus la Poliție pentru audieri și mai apoi la Spitalul Județean Constanța pentru a i se preleva probe de sânge, pentru a se afla dacă acesta consumase alcool sau dacă s-ar fi aflat sub influența stupefiantelor. După care a fost dus la Spitalul Palazu Mare pentru a se stabili dacă are probleme psihice.

Adrian Zglobiu va fi cercetat în stare de libertate iar dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă între șase luni și 3 ani de închisoare.

loading...
2 Comentarii
  1. Adrianos Fidi spune

    indiferent ca i-a facut lui Traian Basescu sau altcuiva
    la asemenea gest merita MULT mai rau

  2. sigur spune

    sigur ..merita mult mai mult ce? astia ne lasa cu chilotii`n vine cu un salariu minim de nici macar 200 euro si nu fac inchisoare….face amaratu asta care nu a mai suportat ingenuncherea baronilor! Sa va fie rusine “eurocampionilor” si tie Adrianos Fidi pisamas pe mata cu gandirea matii cu tot, comunistule

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata