Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, amenințat cu violul. Procurorul a spus că-i ia casa

loading...

Adrian Zglobiu, bărbatul de 39 de ani din Constanța, care l-a scuipat sâmbătă, pe Băsescu, în Port, a fost amenințat că va fi violat iar procurorul care l-a anchetat i-a spus că o să-i ia casa.

basescu scuipat de adrian zglobiuBăsescu se răzbună pe bărbatul care l-a scuipat în față. Președintele României a depus plângere penală pe numele bărbatului. Agenții SPP care l-au imobilizat pe tânăr cât și mai mulți pușcăriași din celula unde a fost băgat, l-au amenințat că o să ajungă la Penitenciarul Poarta Albă și că va fi violat.

Adrian Zglobiu a declarat luni seară, în direct la emisiune Sinteza Zilei de la Antena 3 că a fost amenințat de toată lumea și că a fost interogat pentru a fi intimidat și că toți credeau că el a fost pus de cineva ca să-l scuipe pe Băsescu. Și medicul legist de la Spitalul Palazu Mare, care trebuia să îi facă expertiza medicală, l-a întrebat dacă a fost plătit să îl scuipe pe Băsescu.

Adrian Zglobiu, are 39 de ani, este şomer şi locuieşte în Constanţa. Tănărul a mai spus la Antena 3 că înainte de a fi eliberat, procurorul de caz l-a amenințat că îi ia casa: Am fost amenințat de procuror cu casa. Mi-a amenințat familia. Mi-au zis așa: vezi că tu ai casă…Iar eu i-am spus că nu e a mea, că am doar obucățică din ea. Eu am doar 330 mp din casă. Da dar vezi că o să îți vină și alte moșteniri…a mai spus procurorul. Asta înseamnă morți la cimitir.

Bărbatul a avut un avocat din oficiul, care după spusele lui, nu a făcut nimic, nu l-a ajutat în niciun fel. După mai bine de 24 de ore de interogatoriu ca pe vremea securității comuniste, Adrian Zglobiu a fost eliberat de procurori, fără ca aceștia să ceară judecătorilor arestul preventiv, însă bărbatul a ieșit complet schimbat și speriat. Acesta și-a schimbat declarațiile date în fața presei imediat după incident când a spus că:

Reporter: De ce l-ai scuipat pe domnul preşedinte?

Adrian Zglobiu: Păi după ce a vândut o flotă vrea cântece patriotice, să-i cânt în faţă poezii?

Reporter: Regreţi ce ai făcut? Îţi pare rău că l-ai scuipat?

Adrian Zglobiu: Regret că nu am emigrat din România. Am fost prea fraier că am rămas.

După ce a fost eliberat din arestul de 24 de ore, bărbatul era foarte speriat și a spus că regretă incidentul.

Sâmbătă, în Portul Constanța, Băsescu a primit o flegmă direct în față de la Adrian Zglobiu, fix când președintele coborâse de la bordul navei bricul Mircea.

Constănțeanul a fost imobilizat imediat de agenții SPP și dus la Poliție pentru audieri și mai apoi la Spitalul Județean Constanța pentru a i se preleva probe de sânge, pentru a se afla dacă acesta consumase alcool sau dacă s-ar fi aflat sub influența stupefiantelor. După care a fost dus la Spitalul Palazu Mare pentru a se stabili dacă are probleme psihice.

Adrian Zglobiu va fi cercetat în stare de libertate iar dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă între șase luni și 3 ani de închisoare.

1558 2
loading...
2 Comentează știrea

Lasă un comentariu

*

*

 • Adrianos Fidi
  27 May 2014 at 02:07 -

  indiferent ca i-a facut lui Traian Basescu sau altcuiva
  la asemenea gest merita MULT mai rau

 • sigur
  27 May 2014 at 02:53 -

  sigur ..merita mult mai mult ce? astia ne lasa cu chilotii`n vine cu un salariu minim de nici macar 200 euro si nu fac inchisoare….face amaratu asta care nu a mai suportat ingenuncherea baronilor! Sa va fie rusine “eurocampionilor” si tie Adrianos Fidi pisamas pe mata cu gandirea matii cu tot, comunistule