Breaking news

Bărbat îngropat de viu sub un maldăr de pământ

loading...

Un bărbat în vârstă de 42 de ani am decedat sâmbătă, pe un șantier din București, după ce un mal de pământ l-a îngropat de viu.

malpamantBărbatul lucra la o reţea de utilităţi pe strada Lonea din apropiera Bulevardului Petrila, din cartierul bucureştean Dămăroaia. El a coborât astăzi, în jurul orei 13.00, într-o groapă care nu avea pereţii fixaţi cu plase de siguranţă iar pământul s-a prăbuşit peste el, conform adevărul.ro. Victima se afla cu alţi doi colegi în groapă, dar doar pe el a căzut pământul. „Pe unul l-a prins doar puţin la picioare iar pe celălalt nu l-a atins deloc. Au avut noroc”, a mai spus Anca Onofrei, purtător de cuvânt ISU București.

Bărbatul a fost scos de sub pământ de reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti şi după mai bine de zece minute de resuscitare au fost declarat mort în jurul orei 13.40.

Tragedia de astăzi seamănă izbitor de mult cu un alt eveniment petrecut petrecut acum un an, pe 23 mai. Atunci trei muncitori şi-au pierdut viaţa după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste ei în timp ce lucrau la sistemul de canalizare de la Pasajul Băneasa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata