Breaking news

Bărbat amendat la Alexandria pentru că a sunat la 112 să anunțe că este bătut de un polițist

loading...

Situație de-a dreptul halucinantă la Alexandria, în județul Teleorman. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost bătut miercuri, în spatele blocului său din Alexandria, de către un polițist. După ce soția lui a sunat la 112 iar la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, în loc să îl sancționeze pe polițistul agresor, colegii acestuia l-a amendat tot pe bărbatul bătut.

neagu domnel - politist alexandriaUn bărbat din Alexandria a vrut miercuri să-și scoată mașina din parcarea aflată în spatele blocului de pe strada Dunării. Însă nu putea face acest lucru întrucât o altă mașină, parcată greșit, îi bloca accesul. Bărbatul a claxonat de mai multe ori pentru ca posesorul mașinii să vină să își mute mașina.

Cel care parcase greșit mașina, era polițistul Neagu Domnel care a venit la un coleg polițist care locuia în același bloc, ca să bea alcool.

Deranjat de faptul că bărbatul i-a cerut să-și mute mașina, a început să-l amenințe, înjure și provoace împingându-se în acesta.

Lucian Diaconiță nu a făcut decât să se ferească de polițistul agresor și în momentul în care a văzut că acesta se împinge în el, l-a îndepărtat împingându-l ușor, fără intenția de a-l agresa în vreun fel.  În momentul în care s-a întors cu spatele la polițist cu intenția de a pleca de acolo, bărbatul a fost lovit de agentul de poliție. I-a dat mai mulți pumni și un cap în gură.

Întreaga scenă s-a petrecut de față cu celălalt polițist care stătea calm și fuma o țigară fără să aplaneze în vreun fel conflictul.

Pe lângă pumni și capete în gură, polițistul l-a amenințat pe bărbat că o să-l prindă în trafic și o să-i dea cele mai mari amenzi și că o să aibă grijă de el și că o să-l bată de o să-l rupă în două.

Soția bărbatului bătul de polițist a sunat la 112 și la fața locului au venit două echipaje de poliție. Stupoare. În loc să îl amendeze pe polițistul bătăuș, agenții de poliție l-au amendat pe bărbatul care fusese agresat, amenințat și bătut de colegul lor. motivul? Pentru că polițistul le-a spus colegilor lui că bărbatul l-ar fi făcut ”sclav”.

Deși a semnat pe loc procesul verbal de amendă, polițiștii nu i-au înmânat un exemplar așa cum prevede legea. Așadar pentru că a îndrăznit să-i ceară unui polițist să-și mute mașina ca să poată să o scoată pe a lui din parcare, Lucian Diaconiță a fost bătut de polițist și s-a ales și cu o amendă de 200 lei.

În momentul în care l-a bătut pe bărbat, Neagu Domnel era îmbrăcat civil, se afla în afara programului și consumase alcool. Niciunul dintre polițiștii sosiți la fața locului în urma apelului la 112, nu au dorit să-l testeze pe Neagu Domnel, cu aparatul etilotest pentru a i se determina alcoolemia.

Joi dimineață, bărbatul a mers la medicul legist și i s-a eliberat certificat medico-legal întrucât are piramida nazală spartă în urma loviturilor primite de la polițist.

Joi dimineață, polițistul bătăuș, Neagu Domnel i-a transmis lui Lucian Diaconiță să se împace, și să-l determine astfel pe bărbat să nu depună plângere pe numele său.

Lucian Diaconiță a declarat pentru exclusivNEWS.ro că nu se lasă intimidat de polițist și că va depune plângere împotriva lui întrucât acesta trebuie să plătească pentru faptele sale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata