Breaking news

Bani pentru absolvenţii care au obţinut media 10 la evaluarea naţională şi la bacalaureat

loading...

Veşti bune pentru absolvenţii care au obţinut media zece la Evaluarea Națională şi la Bacalaureat. Ministerul Educaţiei Naţionale îi va premia cu bani pentru performanţele obţinute.

Absolvenții care au obținut media 10 la Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a (EN VIII) și la examenul național de Bacalaureat (inclusiv sesiunea specială și Bacalaureatul bilingv) din acest an vor primi stimulente financiare, în semn de apreciere a performanțelor realizate.

Potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern, sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la Evaluarea Națională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat 2018.

Vor beneficia de aceste stimulente 345 de absolvenți de clasa a VIII-a care au finalizat EN VIII cu media 10, respectiv 139 de absolvenți de clasa a XII-a care au încheiat cu media generală 10 examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata