Breaking news

Azi se împlinesc șase ani de la lansarea site-ului exclusivNEWS.ro

loading...

Am împlinit șase anișori. De la anul mergem la școală. Cu o zi înainte de finalul lui 2015, exclusivNEWS.ro împlinește șase ani de la lansare. În 2015, peste un milion de persoane au citit știri pe site-ul www.exclusivnews.ro.

exclusiv news 6 aniÎn urmă cu șase ani, pe 30 decembrie 2009, apărea în România www.exclusivnews.ro, primul site de știri independent, fără coloratură politică.

exclusivNEWS.ro, pionier în România în materie de site de știri online, a reușit să se impună în cei șase ani de existență ca o sursă de informare promptă, reală, nepărtinitoare și într-un mod cât mai profesionist.

În 6 ani de existență exclusivNEWS.ro a reușit să ofere știri importante pentru români cât și pentru alte instituții mass media precum publicații naționale, radio și televiziuni, care au preluat informațiile publicate de site-ul de știri.

Ziare naționale precum Adevărul, Național, Libertatea, Click, Ghimpele, Gazeta Sporturilor, televiziuni de știri precum: Realitatea TV, Antena 3, România TV. Cât și de site-uri și agenții de știri precum: HotNews, antena3.ro, realitatea.net, rtv.net, gandul.info, cancan.ro, cotidianul.ro, dcnews.ro, ziarulring.ro, reportervirtual.ro, paginademedia.ro, radardemedia.ro, ciao.ro, actualmm.ro, dejeanul.ro, ilovebraila.ro, citynews.ro, sau radiouri precum Radio Moldova Chișinău, Hello Radio, Radio Sibiu sau Heart Radio, au preluat știri până în prezent de la exclusivNEWS.ro.

Am fost cei care am descoperit că Marcel Pavel a greșit imnul la inaugurarea Național Arena, iar știrea a devenit breaking news la televiziunile de știri. Am fost primii care am publicat știrea pe online cu tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase.

Performanțele reușite de sportivii români au fost prezentate în cel mai scurt timp posibil de la încheierea competițiilor. Interviuri exclusive cu personalități precum Nadia ComăneciIlie NăstaseStela PopescuMarian DrăgulescuAndreea MarinAndreea UlmeanuElisabeta LipăAndreea RăducanCătălina PonorLarisa IordacheOctavian BelluGabriela Szabo, și lista poate continua.

Pe lângă informarea zilnică, exclusivNEWS.ro și-a propus și a realizat să promoveze succesele românilor pe plan internațional cât și să promoveze tinerii talentați indiferent de domeniul de activitate.

Laurian MantaMihai ȘucatăMihai RaduDragoș PopaMarius CopilPatrick CiorcilăSorin TalpoșiPetrică Bordinc Radu Tudor Gabriel Cindea,  Diana Bart, sunt doar o parte dintre tinerii talentați promovați în ultimul an de exclusivNEWS.ro.

În cei șase ani de existentă am dovedit constanță și credibiltiate, dovadă sunt și cele peste 18,600 de like-uri primite în mod natural, organic, la pagina de facebook a exclusivNEWS.ro.

exclusivNEWS.ro a înregistrat pe 14 noiembrie 2014, cel mai mare număr de vizitatori unici în 24 de ore: 126.148 de persoane, care împreună au efectuat 131.806 de vizite și au vizualizat 157.590 de pagini.

 exclusivNEWS.ro mulțumește tuturor celor care au citit știri în cei șase ani de când există în mediul online și redacția de știri a site-ului promite să muncească 24 din 24 pentru a oferi în cel mai scurt timp cele mai bune și interesante știri de pe mapamond.

loading...
1 Comentariu
  1. Stirbu Marian spune

    Felicitari si la multi ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata