Breaking news

Avocata mafiei imobiliare, Nicoleta Mărăcine, grațiată de două ori de Băsescu

loading...

Traian Băsescu a graţiat-o de două ori pe Nicoleta Constantin Mărăcine, avocata mafiei imobiliare, nimeni alta decât sora Cameliei Stoian, o cântăreaţă de muzică lautărească preferata președintelui.

basescuDacă despre Gică Popescu, președintele a spus că nu merită grațiat, când vine vorba de familia cântăreței Camelia Stoian, Băsescu are inima largă și grațiază atât pe sora acesteia cât și pe fratele ei, ambii infractori periculoși.

Nicoleta Constantin Mărăcine, condamnată în două dosare penale ce aveau legătură cu mafia imobiliară, nu a neexecutat nicio zi din pedepsele decise de instanţă, a fost graţiată în ambele cazuri de către Traian Băsescu.

Avocata a fost judecată şi condamnată în 2003 pentru acte semnate în fals ale unor persoane decedate, prin care a revendicat, prin fraudă, un întreg imobil din Capitală. Ulterior, avocata a mai fost condamnată într-un dosar similar.

În prima zi din cel de-al doilea mandat,Traian Băsescu s-a grăbit să semneze una dintre deciziile de graţiere, în condiţiile în care Ministerul Justiţiei a dat ordin negativ pentru ambele graţieri ale ale avocatei, a dezvăluit Mihai Gâdea în ediţia de duminică seară a emisiunii Sinteza Zilei.

Clemenţă la Băsescu a găsit şi Tudorel Bunar, un condamnat pentru tâlhărie, care a fost încarcerat doar după ce fusese dat în urmărire generală pentru că nu se prezentase la arest după declararea sentinţei.

Individul graţiat de preşedinte, considerat periculos de către poliţişti a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru tâlhărie.

Jurnaliştii Antena 3 au descoperit că elementul comun al celor două graţieri date de Traian Băsescu este Camelia Stoian – cântăreaţă la restaurantul Pescăruş, unul dintre localurile bucureştene frecventate de preşedinte.

Camelia Stoian este sora celor doi condamnaţi pentru înşelăciune şi tâlhărie și grațiați de Băsescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata