Breaking news

Avocați pro bono pentru cei concediați abuziv

loading...

Dacă ați fost concediați în mod abuziv, sau vi s-a redus salariul fără să vă dați acordul, și vreți să vă cereți dreptatea în justiție și nu aveți bani de un avocat? De azi acest lucru este posibil.

avocatigratisO rețea de 100 de avocați din toată țara îți stă la dispoziție. Prin intermediul site-ului www.spunesitu.ro, rețeaua de 100 de avocați, acordă sprijin persoanelor implicate în conflicte de de muncă, amenințate cu executare silită bugetară sau bancară, obligate să plătească impozite, taxe sau alte contribuții la buget care nu sunt constituționale.

Tot ce trebuie să faci e să intrii pe site-ul spunesit.ro și să le aduci la cunoștință avocaților, cazul tău și ei îți vor spune ce este de făcut.

Autorul proiectului ”100 de avocați pentru România” este avocatul Gheorghe Piperea,specialist în drept privat,  doctor in drept al Universității din București și al Universității Sorbonne I – Pantheon din Paris.

Inițiatorul proiedctului consideră că statul român a devenit oligarhic, iar drepturile unui mare număr de cetățeni români sunt în pericol. Reducerea salariilor și costurile judiciare ridicate nu le permit oamenilor să-și reclame drepturile în instanță. Persoanele fără resurse financiare trebuie sprijinte și fiecare avocat poate prelua un caz sau două pe an, fără plată.

100 de avocati pentru Romania este o rețea a societății civile care include avocați voluntari care se oferă să reprezinte în instanță pro bono românii fără resurse financiare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata