Breaking news

Avionul medical prăbușit în Munții Apuseni, era plin cu prezervative

loading...

Descoperire extrem de ciudată făcută de anchetatori în epava avionului prăbușit pe 20 ianuarie 2014 în Munții Apuseni. Zeci de prezervative au fost descoperite în avionul în care și-au găsit sfârșitul pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion.

prezervative avionLa două luni de la tragicul accident aviatic soldat cu moartea lui Adrian Iovan și a Aureliei Ion, anchetatorii au dezvăluit un detalui cel puțin bizar. Epava avionului prăbușit în Apuseni, era plină cu prezervative.

Până în acest moment nu se știe niciun detaliu despre proveniența prezervativelor sau destinația lor. O explicație plauzibilă ar putea fi aceea că aeronava era des utilizată ca și avion medical și posibil să se fi încercat transportul în țară a prezervativelor în cadrul unei campanii naționale de educație sexuală la tineri.

Pe 20 ianuarie 2014, un avion de tip Britten – Norman Islander (BN 2) cu șapte persoane la bord s-a prăbușit într-o zonă împădurita din Apuseni, în Popasul Ursoaia.

Aeronava efectua un zbor medical, echipa de medici mergea la Oradea ca să preleveze organe de la un donator aflat în moarte clinică. Anchetatorii au dezvăluit faptul că Adrian Iovan a fost găsit mort pe locul copilotului. Și că avionul a fost pilotat de copilotul Răzvan Petrescu. Acesta se ocupa de direcţia şi viteza cu care mergea aeronava. În timp ce Adrian Iovan se ocupa de degivrarea aparatului.

În urma impactului cu solul, copilotul Răzvan Petrescu a fost aruncat din avion prin parbrizul acestuia, în timp ce Adrian Iovan a murit în chinuri. Dacă se afla pe locul pilotului, Adrian Iovan putea fi acum în viață. dacă el ar fi pilotat avionul posibil ca accidentul să nu se fi produs și Iovan și Aurelia Ion să nu fi murit.

Copilotul Răzvan Petrescu riscă acum să fie acuzat de procurori de moartea lui Adrian Iovan și Aureliei Ion.

loading...
1 Comentariu
  1. dany spune

    tare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata