Breaking news

Avertizare meteorologică

loading...

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori şi vânt puternic, care intră în vigoare de luni, de la ora 22.00 şi expiră miercuri la ora 06.00.

cod-galben-18012010Zonele afectate de zăpadă vor fi jumătatea de sud a Moldovei, sud-estul Transilvaniei, Muntenia şi Dobrogea. În estul Bărăganului şi în Dobrogea, precipitaţiile vor cădea sub formă de lapoviţă şi se va forma polei.

O avertizare meteorologică ar fi fost necesară şi pentru edilii Capitalei. Azi de dimineaţă, traficul în Bucureşti a fost aglomerat în special în Colentina, Traian, Mihai Bravu, Drumul Taberei, precum şi pe bulevardele Călăraşi şi Iuliu Maniu. Primăria Capitalei a informat încă de aseară operatorii de salubritate din toate sectoarele să acţioneze cu materiale antiderapante, pentru a preveni apariţia poleiului.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Mihai Vlădăru, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că se circulă foarte greu în aproape toate cartierele din Bucureşti, atât din cauza ninsorii, cât şi din cauza aglomeraţiei. Cu toate acestea, numărul mijloacelor de transport nu a fost suplimentat.

Pe bulevardul Timişoara, la intersecţia cu Valea Cascadelor, traficul a fost paralizat din cauza unui stâlp de înaltă tensiune care a căzut pe linia de tramvai. Din această cauză, tramvaiele 8 şi 25, care circulă în acea zonă, au rămas blocate. Astfel, RATB a pus la dispoziţia călătorilor o linie navetă de autobuze, până când situaţia va fi remediată.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata