Breaking news

Autobuzele, alegerea inteleapta pentru o firma de transport persoane cu servicii de calitate

loading...

Transportul de persoane se poate dovedi o afacere foarte profitabila astazi. Foarte multa lume isi doreste sa calatoreasca in conditii de siguranta si confort sporit in tara sau in strainatate, microbuzele nu sunt intotdeauna cea mai buna alegere, asa ca investitia in autobuze de vanzare este o idee buna mai ales daca vreti sa aveti un business care sa genereze si un profit frumos in fiecare luna.

autobuzUn parc auto cu autobuze este mult mai util decat unul cu masini mici de transport. Autobuzele ofera mai multe locuri pentru calatori, confortul este mai mare, instalatiile de aer conditionat si sistemul de sonorizare sunt mai bune, deplasarea cu autocarele este mai rapida pentru ca au si motoare mai puternice. In plus investitia in autobuze este amortizata mai rapid, oamenii prefera sa circule pe distante mari in autobuze si nu in masini mai mici, deci vor fi mai multi clienti care vor solicita transportul cu un autobuz.

Autobuzele, mai avantajoase decat microbuzele

Avantajele utilizarii unor autobuze pentru transport persoane national si international sunt date de raportul calitate-pret foarte bun oferit de firmele care le vand, de posibilitatea cumpararii si in regim second hand, pentru costuri mai mici de achizitie, de piesele de schimb care se gasesc cam in orice magazin specializat, de costurile mici de intretinere si de varietatea de modele disponibile pe piata. Pe de alta parte aceste autobuze de vanzare sunt mult mai eficiente decat alte mijloace de transport persoane si pentru ca permit o manevrare mult mai simpla si mai sigura pe orice fel de drum, rotile speciale si materialele din care sunt realizate le permit sa ofere conditii de deplasare mult mai bune decat in cazul altor tipuri de autovehicule. Preturile pentru autobuze variaza in functie de anul in care au iesit din fabrica si de dotari, putem obtine reduceri daca le cumparam online, de la firme autorizate, importatori sau parteneri ai unor firme de prestigiu, cu experienta pe piata si in productie. Cu cat pretul este mai mare, cu atat calitatea autovehicului este mai buna si vizitele la service vor fi mai putine.

EVWTrucks comercializeaza autobuze de top pentru transport persoane in conditii de siguranta maxima

Pe evwtrucks.com aveti la dispozitie astfel de autobuze de vanzare, marca DAF, provenite din sistemul DAF, firma este dealer autorizat de vanzari si service DAF, gasiti si piese de schimb la nevoie si un service autorizat. Marcile vandute sunt VDL si SCANIA IRIZAR, autobuzele au specificatii clare in pagina de produs, poze relevante pentru a se putea analiza fiecare detaliu, dotari suplimentare de caltiate, de la ABS si suspensie pneumatica la AC pasageri si sofer si lift persoane handicap, microfon, retarder, dvd-player, camera mers inapoi, ASR. Motoarele autobuzelor din oferta sunt puternice, vitezele de deplasare sunt mari, autobuzele sunt bine intretinute, fiecare are specificat numarul de kilometri parcursi, raportul calitate pret este bun. Pentru a lua o decizie mult mai usor firma a pus la dispozitia clientilor si un comparator online si un calculator leasing pentru a sti exact cat veti avea de platit.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata