Breaking news

Austroda A2, redeschisă circulaţiei

loading...

Autostrada A2 a fost redeschisă circulaţiei, după ce a fost ridicată, astăzi, de la ora 10.30, şi restricţia pe tronsonul Lehliu – Drajna, însă şoferii vor circula, temporar, cu  viteza  de maxim 60 de kilometri pe oră, informează Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România (CNADNR).

A2Potrivit CNADNR, începând cu ora 10.30, a fost redeschisă şi calea 1 (sensul către Constanţa) a tronsonului Lehliu – Drajna al autostrăzii A2, dar temporar va fi impusă restricţie de viteză de 60 de kilmetri pe oră. Atfel, în prezent, circulaţia pe A2 – Autostrada Soarelui, Bucureşti – Cernavodă, a fost redată în totalitate traficului rutier.

Circulaţia rămâne închisă, din cauza zăpezii, în judeţul Buzău, pe DN 22 Râmnicu Sărat – Băile şi în judeţul Teleorman, pe DN65A Turnu Măgurele – Roşiori de Vede.

De asemenea, pe mai multe drumuri se circulă în condiţii de ceaţă. Astfel, vizibilitatea este redusă din cauza ceţii pe Autostrada Soarelui şi în judeţele Vâlcea, Neamţ, Gorj, Brăila şi Ilfov, în unele zone sub 50 de metri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata