Breaking news

Studenta a murit de frig cu lacrimile înghețate pe obraz

loading...

Medicul legist care a realizat autopsia tinerei studente la Medicină, Aurelia Ion, a stabilit că aceasta a murit în primul rând de hipotermie și apoi din cauza rănilor suferite după prăbușirea avionului.

aurelia ionAurelia Ion, studenta în anul V la Medicină Militară în București, a murit cu lacrimile înghețate pe obraz pentru că autoritățile nu au fost în stare să ajungă la timp pentru a o salva.

Medicul legist a stabilit că studenta a murit de hipotermie iar pilotul Adrian Iovan din cauza hemoragiei interne.

Aurelia Ion a ajuns din întâmplare la bordul avionului prăbușit, întrucât se afla în practică la Spitalul Fundeni. Asistenta medicală ce trebuia să facă parte din echipa care mergea să preleveze organele de la un donator din Oradea, nu a mai putut merge.

Aurelia Ion a mers ca voluntar pentru că ar fi vrut să capete experiență medicală. Tânăra avea 23 de ani și era studentă de la Universitatea de Medicină și Farmacie la Institutul Medico-Militar și a plecat în această misiune alături de medicii de la spitalele Elias și Fundeni.

Medicul şef al UPU Cluj, Adela Golea, a declarat, marţi dimineaţă, că tânăra a fost găsită în stop cardio-respirator, avea traumatisme craniene, fracturi la membre, la bazin, la coloana cervicală şi era în stop cardio-respirator, cu temperatura corpului de 18 grade. Ea a precizat că s-a încercat resuscitarea tinerei pe toată durata intervenţiei de coborâre a celorlalte cinci victime, însă manevrele au eşuat.

Procurorii au dispus ca autopsiile în cazul pilotului Adrian Iovan şi al studentei să fie făcute la Câmpeni în județul Alba.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata