Breaking news

Aurelia Ion, studenta moartă în accidentul aviatic de la Cluj, înmormântată cu onoruri militare

loading...

Aurelia Ion, studenta din anul V la Medicină Militară, moartă de frig în accidentul aviatic de la Cluj, pentru că autoritățile au ajuns prea târziu, va fi înaintată în grad post mortem și îngropată cu onoruri militare.

aurelia ion - decesSublocotenentul Aurelia Ion, studentă în anul V la Medicină Militară, a fost avansată post-mortem, de către Ministrul Dușa.

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a dispus avansarea post- mortem a sublocotenentului Aurelia Ion la gradul de locotenent. Totodată, ministrul Duşa a dispus ca Aurelia Ion să fie înmormântată cu onoruri militare”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului Apărării, remis exclusivNEWS.ro.

Aurelia Ion a însoțit echipajul medical format din Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, care se deplasa la Oradea cu un avion, pentru a preleva organe de la un donator.

Medicul legist a stabilit că tânăra studentă a decedat din cauza hipotermiei, corpul său având 18 grade celsius. Tânăra a supraviețuit prăbușirii avionului, a rezistat șase ore în speranța că cineva o va salva, însă a murit de frig cu lacrimile înghețate pe obraz pentru că autoritățile nu au putut localiza la timp locul unde s-a prăbușit aeronava.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata