Breaking news

Aurel Burlacu, judecător la Curtea de Apel Galați, este câștigătorul marelui premiu la Loto 6 din 49

loading...

Marele premiu de la jocul de noroc 6 din 49 al Loteriei Române, în cuantum de 11 milioane de euro se pare că a ajuns la judecătorul gălățean Aurel Burlacu.

castigator loto - aurel burlacuJudecătorul Curții de Apel din Galați a jucat biletul norocos la agenţia 17 005 situată în cartierul Micro 20 iar acum are în cont peste 8 milioane de euro.

A fost un bilet cu trei variante simple dar toate câștigătoare.  La categoria I, a câștigat 11 milioane de euro iar la categoriile a III-a şi a II-a încă 188,3 euro.

Aurel Burlacu a declarat reprezentanților Loteriei Române, în momentul în care a fost să-și ridice premiul, că de 20 de ani joacă aceleași numere.

Trei dintre numere se repetă de trei ori pe acelaşi bilet şi sunt câştigătoare la trei categorii separate.

Numerologul Mircea Georgescu a explicat pentru Libertatea, care este interpretarea ezoterică a repetării numerelor 7, 18 şi 2: Numerologic, 22 înseamnă 2+2=4 şi reprezintă numărul feminin cel mai bun. De asemenea, 18 se interpretează ca fiind 1+8=9, care este numărul masculin cel mai bun, aproape de 10, cifra Divinităţii. De asemenea, a jucat 7, care este o cifră perfectă. Numerologic se poate afirma că omul a avut inspiraţie divină când a completat biletul.

Deși acum este milionar în euro, judecătorul gălățean pare să fi uitat de bunele maniere. Acesta a fost fotografiat de paparazi în București, după ce și-a ridicat premiul de la Loterie, scuipând pe jos și urinând în public lângă un gard. Deh acum nu-și permite să risipească averea pe o taxă la o toaletă publică.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata