Breaking news

Asistentă omorâtă de pacient

loading...

Asistenta  din Focşani înjunghiată, miercuri seară, în cabinetul de radiologie dentară din municipiu, a fost omorâtă prin înjungiere de către un bărbat care venise la cabinet pentru o radiografie dentară, informează mediafax.ro

165Potrivit anchetatorilor, un bărbat ar fi venit pe la orele 16.00 la cabinet să se intereseze de o consultaţie, iar asistenta  i-ar fi spus că îl poate ajuta, dar să revină mai târziu pentru că în acel moment avea pacienţi. Bărbatul a revenit cînd femeia se pregătea de plecare şi a înjunghiat-o, surse din rândul anchetatorilor spunând că acesta ar fi recurs la acest gest după ce femeia i-ar fi spus cât costă consultaţia şi după ce a vrut să îi fure acesteia geanta, iar ea a ripostat. Cu abdomenul secţionat, femeia a mers la o farmacie şi a cerut ajutorul. Asistenta Silvia Chirilă,  în vârstă de 65 de ani, a fost înjunghiată în abdomen şi a mai trăit timp de câteva ore după ce medicii au băgat-o în sala de operaţii a Spitalului Judeţean, în speranţa că vor reuşi să o salveze.

Efortul medicilor a fost însă zadarnic pentru că agresorul i-a secţionat vena cavă din zona abdominală şi i-a provocat o hemoragie masivă care nu a mai putut fi oprită. Asistenta medicală a murit pe masa de operaţii.

După incident, poliţiştii au început căutarea bărbatului, toate persoanele care corespund descrierii făcute de asistentă fiind verificate şi duse la sediul Inspectoratului Judeţen de Poliţie Vrancea pentru a da declaraţii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata