Breaking news

Artiștii români prezenți la Shanghai ”țepuiți” de iubitul Ioanei Băsescu

loading...

Artiștii români prezenți la standul expo al României la Shanghai cu ocazia lansării noului brand turistic, nu și-au primit onorariile nici până în prezent.

expo-2010-romaniaDeși artiștii au negociat contractele pentru Shanghai cu Giovanni Francesco, iubitul Ioanei Băsescu, se pare că după ce au prestat pe scenă, au rămas cu buza umflată. Maestrul Gheorghe Zamfir, artistul Nicolae Voiculeţ şi Andreea Bănică nu şi-au luat nici până astăzi banii pentru prestaţiile avute la expoziţia mondială, conform Antena 3.

Giovanni Francesco e cei care i-a contactat, le-a promis bani, le-a trimis un contract cu firma lui – pe care însuşi Francesco, în ultimul moment, nu l-a mai semnat. Pe hârtie apare, aşadar, doar semnătura artiştilor. Aşa că Zamfir şi Voiculeţ au plecat şi au cântat la Shanghai doar pe promisiuni. Lucian Mitrea, a confirmat pentru ziarul Financiarul, că toate contractele artiştilor au fost încheiate cu Francesco.

Ministerul Turismului se face că plouă și vorbește frunze-n vânt declarând ambigu că  o firmă din Beijing contractată, firmă care spune că nu a avut alţi subcontractori. Ea ar fi trebuit să le plătească şi banii artiştilor. Ei n-au auzit de firma din Beijing, ştiu că au vorbit doar cu Giovanni Francesco şi îşi aşteaptă în continuare banii. Totuși, pentru că încă un scandal media nu este de bun augur, în urma dezvăluirilor din Financiarul , ministerul i-a chemat luni pe artiștii păgubiți la sediul insituției.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata