Breaking news

ARCA organizează pe 20 iunie la București, Ziua Internațională a Refugiatului

loading...

ARCA- Forumul Român pentru Refugiați și Migranți va organiza pe 20 iunie 2017, la București, Ziua Internațională a Refugiatului. ONG-ul solicită sprijin autorităților și cetățenilor pentru organizarea evenimentului.

refugiatiIn fiecare an organizatia ARCA-FRRM organizeaza cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiatului – 20 iunie un eveniment de ajutorare al refugiatilor care se afla in Romania acordand pachete alimentare, o masa calda si sprijin financiar sub forma de tichete valorice pentru cumparaturi.

Pentru organizarea acestor evenimente am beneficiat intotdeauna de sprijinul mediului de afaceri din Romania prin sponsorizari in produse, donatii financiare, sau sprijin logistic.  Inca odata anul acesta adresam rugamintea noastra cerand sprijinul si bunavointa dumneavoastra pentru beneficiarii nostri care au ramas fara un camin, care i-au pierdut pe cei dragi, care au fost victime ale abuzurilor si terorii si a caror supravietuire depinde de amabilitatea celor din jurul lor. Orice sprijin primit va fi folosit cu maxima transparenta pentru ajutorarea beneficiarilor nostrii aflati in situatii de risc si vulnerabilitate – minori neinsotiti, mame singure, familii numeroase, persoane varstnice, persoane cu traume fizice sau psihice, etc. Prin sprijinirea activiatiilor organizatiei ARCA – FRRM puteti beneficia de promovare in cadrul paginilor noastre de facebook cu un total de peste 3500 de followers, in cadrul intalnirilor/evenimentelor pe care le organizam cu institutiile statului (MAI, Guvern, primarii, DGASPC, etc.) si a celor private precum si in rapoartele noastre online si pe pagina noastra web”, se arată în comunicatul ARCA remis exclusivNEWS.ro.

ARCA- Forumul Român pentru Refugiați și Migranți este o organizaţie nonguvernamentală românească, apolitică şi neconfesională, cu caracter umanitar, înfiinţată în anul 1998. Scopul activităţilor noastre este acela de a apăra şi promova drepturile fundamentale ale omului, în special ale migranilor si persoanelor care au obţinut o forma de protectie internationala si de a facilita integrarea durabilă a acestora în societatea românească. Organizația ARCA – FRRM este implicata activ in asigurarea integrarii corecte a refugiaţilor şi in activitati de îmbunătăţire a legislaţiei în domeniu prin advocacy și lobby în colaborare cu actorii publici și privați din domeniul migrației și azilului.

Pentru indeplinirea acestui scop echipa noastra de experti asigura activitati multiple pentru a promova si educa migrantii in concepte democratice, toleranta religioasa si culturala, drepturile si obligatiile acestora si cum sa se adapteze la viata noua in societatea gazda.

Cine sunt beneficiarii asociației? Toate categoriile de cetățeni străini din România, în special străinii aflați într-o situație de vulnerabilitate/dificultate. În acest sens asistăm persoanele care beneficiază de o formă de protecție internațională (refugiați, protecție subsidiară), solicitanții de azil, cetățenii statelor terțe, apatrizii, tolerații, cetățenii străini fără un drept de ședere legală, etc. Peste 15.000 de persoane au beneficiat de serviciile asociației de la momentul infiintarii pana in prezent.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata