Breaking news

Aproximativ 13 tone de deșeuri colectate de elevi, din zona Lacului Morii

loading...

Voluntarii Liceului Teoretic “Grigore Moisil” din București au igienizat împrejurimile Lacului Morii și au plantat copaci în zona dintre lac și Parcul Crângași.

lacul-moriiSâmbătă dimineața, începând cu ora 09.00, aproximativ 300 de voluntari, dintre care 200 de elevi de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil”, au colectat 12,8 tone de deșeuri menajere și 1,68 tone de PET-uri de pe malul nord-estic al Lacului Morii, de la baraj la insulă. Deșeurile au fost strânse în saci oxobiodegradabili, ridicate imediat și transportate la groapa de gunoi sau la centrele de valorificare. Voluntarii au montat în parcul Crângași panouri pentru colectarea gumei de mestecat utilizate, iar în spațiul dintre lac și Parcul Crângași au plantat copaci și au amenajat o zonă verde.

Acțiunea de ecologizare a zonei Lacului Morii face parte din proiectul \’Make it a better place\’, realizat de Liceul Teoretic ‘Grigore Moisil’, proiect desemnat câștigător al competiției de proiecte pe teme de mediu ‘Brosura ECO’, lansate la începutul anului de ECDL ROMÂNIA în parteneriat cu Primăria Municipiului București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata