Breaking news

Apropiaţii omului de afaceri, Elan Schwartzenberg, ridicați de procurorii DNA

loading...

Apropiaţii omului de afaceri, Elan Schwartzenberg au fost ridicați luni de către procurorii DNA, și duși la audieri la sediul din București, într-un dosar de evaziune fiscală și trafic de influență.

elan - dnaÎn cursul dimineţii procurorii DNA au efectuat percheziţii domiciliare în 35 de locaţii din municipiul Bucureşti. În urma cărora au fost duse la audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie, 16 persoane, printre care și Monica Hofmann, apropiată omului de afaceri, Elan Schwartzenberg.

Procurorii DNA – Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală complexă ce vizează săvârșirea mai multor infracţiuni printre care: trafic de influenţă, spălarea banilor proveniți din evaziune fiscală, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, bancrută frauduloasă, delapidare, în care sunt implicate peste 30 persoane fizice şi mai multe persoane juridice. Potrivit probelor administrate până în acest moment al urmăririi penale, suma care face obiectul spălării de bani este de peste 1.000.000 euro”, se arată în comunicatul de presă al DNA.
Procurorii DNA precizează faptul că au fost emise mandate de aducere pentru 16 persoane fizice care urmează a fi audiate de procurori.
 Cosmin Gușă, acționarul Realitatea TV, spune că cei doi apropiați a lui Elan au fost ridicați în dosarul dispariției lui Codruț Marta.
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata