Breaking news

Anunț bombă | Gigi Becali va putea ieși din închisoare

loading...

Moș Nicolae i-a adus un cadou nesperat lui Gigi Becali. Magistraţii au decis, vineri, să schimbe regimul de detenţie al finanţatorul Stelei. Acesta poate ieşi din penitenciar pentru a merge la muncă.

calugari becaliDupă mai multe luni de mers la tribunal, Gigi Becali a reușit să obțină din partea judecătorului, schimbarea regimului de detenție.

Astfel că latifundiarul poate să iasă din închisoare pentru a presta muncă zilnică.

Valeriu Argăseală, presedintele CA al FC Steaua, a declarat că Gigi Becali l-a informat telefonic că va putea lucra la orice instituţie care va întocmi un contract cu Penitenciarul şi va avea liber şi la telefon.

Avocatul Pavel Abraham a declarat că: Gigi Becali avea dreptul de a cere schimbarea regimului şi judecătorul delegat nu avea motive să nu accepte cererea. La Poarta Albă nu există regim deschis din câte ştiu eu. Probabil că va fi mutat la alt penitenciar, de exemplu cel de la Găeşti. Decizia aparţine Autorităţii Naţionale a Penitenciarelor. Sigur Gigi Becali va cere o revizuire a pedepsei în viitorul apropiat, pentru a reduce timpul petrecut în penitenciar. Din păcate, regimul deschis în România nu oferă multe avantaje faţă de cel semi-deschis.

Regimul deschis presupune plecarea dimineața din penitenciar și întoarcerea seara, fără a fi urmărit de gardieni și polițiști.

Gigi Becali este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă și va munci pe raza judeţului Constanţa începând cu data de 10 decembrie 2013.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata