Breaking news

Antreprenorii trebuie să acorde atenție dezvoltării profesionale

loading...

Experiența oamenilor de afaceri de succes, sfatul unui mentor sau discuțiile cu un business coach reprezintă resurse importante pentru dezvoltarea profesională a antreprenorilor.

Businessteam wrapping up a meeting with handshakeAceasta este una din concluziile celei de-a treia întâlniri din cadrul programului Start&Grow, organizată săptămâna trecută, la Clubul de Golf Lac de Verde din Breaza.

Potrivit lui Mihai Stănescu, Executive Coach la Rocoach și unul dintre partenerii Start&Grow, un studiu făcut la nivel european arată că abilitățile de care are nevoie și pe care le poate învăța un antreprenor sunt să genereze și să execute un plan de afaceri, să facă networking și să știe să se conecteze cu oamenii la un eveniment, precum și să știe să vândă. El a subliniat faptul că românii care vin la networking nu se conectează cu adevărat, ceea ce reprezintă o problemă, pentru ca în afaceri este nevoie de ceilalți.

Surse importante de informații și de suport pentru antreprenori sunt reprezentate de mentori și de business coach, de cărți și reviste de afaceri, precum și de resursele universităților de business.

Materialele motivaționale și orice alte resurse online îi pot ajuta, de asemenea, pe antreprenori.

Totuși, antreprenorul nu trebuie să fie cel mai bun din companie – nu trebuie să știe cum se face totul din punct de vedere tehnic, ci trebuie să știe sa delege responsabilități către alte persoane din echipă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata