Breaking news

Antonescu: În actuala ei componenţă, CCR este o ruşine

loading...

Președintele PNL, Crin Antonescu a  atacat dur luni seară la Antena 3, Curtea Constituțională, spunând că actuala componență a ei este o rușine.

Zilele judecătorilor CCR sunt numărate. Crin Antonescu spune că Parlamentul și Guvernul pot să revoce judecătorii CCR cât și pe șefa Camerei Deputaților, Roberta Anastase.

Parlamentul, Guvernul împreună pot să îi revoce pe judecătorii CCR. Dacă nu, această ţară nu poate fi guvernată pentru că nu putem vorbi de suspendarea lui Traian Băsescu, de suspendarea Robertei Anastase. În actuala ei componenţă, CCR este o ruşine. Vă pot argumenta asta prin câteva decizii atât de străvezii partizane şi probabil comandate pe care le-a dat CCR. Cum să guvernezi o ţară când ţie îţi interzice Curtea Constituională, un Zegrean, să te duci la Bruxelles? Când tu eşti prim-ministru, ai votul Parlamentului„, a spus Crin Antonescu, luni la Antena 3.

Declarația lui Antonescu survine la nici o sptămână de când Ponta a sfidat CCR ca urmare a deciziei de a-l trimite la Bruxelles pe Băsescu.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata