Breaking news

Angajaţii teatrului din Braila, sub ameninţarea pierderii locurilor de muncă?

loading...

440-teatrul-maria-filotti-braila

În data de 3 iunie, în cadrul unei şedinţe iniţiate de sindicatul Teatrului “Maria Filotti”, la care au participat atât membrii de sindicat, cât şi alţi angajaţi ai teatrului, s-a votat in mod majoritar necesitatea demiterii directorului. La acel moment a fost întocmită o petiţie în care erau subliniate “gravele disensiuni generate în Teatrul «Maria Filotti»” şi se formula “cererea de demitere a directorului”. Însă de teama pierderii locurilor de muncă, petiţia nu a fost înaintată către Primăria Brăila.

Duminică, 12 mai 2011, a apărut o petiţie online prin care oamenii de teatru din România se solidarizează cu personalul teatrului brăilean. Petiţia este semnată deja de sute de oameni, între care mai mulţi critici de teatru, regizori şi actori din întreaga ţară.

Principalele acuzaţii aduse la adresa directorului sunt tonul agresiv folosit în relaţiile cu oamenii de teatru de la Brăila si incapacitatea de a stabili căi de dialog cu angajaţii şi colaboratorii teatrului.

În ceea ce priveşte repertoriul stagiunii 2011-2012, vineri, 10 iunie, primarul Aurel Simioneascu i-a cerut managerului Mircea Bodolan să întocmească un document în acest sens. Următoarea întrunire dintre primarul de la Brăila şi directorul teatrului va avea loc în ziua de 20 iunie.

1-teatrul-maria-filotti-braila-spectacol-imagine-fotografie-scandal-aurel-simionescu-mircea-bodolan

1-teatrul-maria-filotti-braila-spectacol-sala-scandal-director-actorii-trupa

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata