Breaking news

Angajații CFR își primesc în iulie salariile restante obținute în instanță

loading...

Compania Naţională de Căi Ferate va efectua în această lună prima tranşă, în valoare de aproximativ 2 milioane de lei, din plata eşalonată planificată în bugetul pe 2012 pentru acordarea restanţelor salariale, câştigate de angajaţi prin sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile.

CFR SA a anuţat federaţiile sindicale că plata acestor drepturi salariale câştigate de angajaţi în urma proceselor intentate încă din anul 2006, şi care au sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile, se va face lunar, în funcţie de rezultatele financiare şi de lichidităţile companiei.

Întrucât conducerea companiei a observat tergiversarea, din varii motive, a semnării convenţiilor de plată eşalonată, doar în această lună va efectua plăţi fără semnarea convenţiilor. Totodată, CFR SA solicită angajaţilor care au sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile să sprijine demersul întreprins de administraţie, prin semnarea convenţiile de plată eşalonată.

În cadrul întâlnirilor care au avut loc în cursul aceastei luni cu liderii federaţiilor sindicale, conducerea companiei a solicitat sprijinul partenerilor sociali de a face cunoscută această măsură tuturor angajaţilor, membrii de sindicat, care au sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata