Breaking news

Andrei Năstase a făcut publică scrisoarea de adio a lui Adrian Năstase

loading...

Andrei Năstase, fiul fostului premier, a făcut publică una din cele trei scrisori de adio a lui Năstase, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, de duminică seară.

Fiul lui Adrian Năstase a prezentat la Antena 3, scrisoarea de adio scrisă de tatăl său și adesată lui, înainte de a se sinucide. Andrei Năstase a spus că a luat această decizie de a face publică scrisoarea întrucât i-a fost adresată.

Andrei Năstase i-a înmânat scrisoarea lui Mihai Gâdea care a citit-o în direct în cadrul emisiunii.

Andrei, dragul meu, vei rămâne capul familiei. Să ai grijă de mama şi de Mihnea. Ştiu că va fi greu, dar ştiu că vei reuşi. Va trebui, cu ajutorul avocaţilor, să-mi restitui dreptul la onore şi la demnitate. Poate că va fi greu să înţelegi decizia mea, dar nimeni nu va reuşi să mă umiliească după o viaţă de muncă şi de eforturi. Prefer să plec de lângă voi cu demnitate şi cu sentimente că nu accept nedreptăţile. Îţi doresc să fii fericit, să ai o familie frumoasă şi să nu faci niciodată politică. Vei avea multe griji, dar vei găsi mulţi oameni care-ţi vor fi aproape. Te îmbrăţişez cu toată dragostea. Tata 20.06.2012”, a scris Adrian Năstase în scrisoarea de adio adresată fiului său.

Andrei Năstase a mai spus și că: încă nu pot intra în camera în care s-a întâmplat, tata a încercat să ne protejeze, cred că el știa că va fi condamnat, dar nu ne-a spus niciodată.

Fiul fostului premier a precizat că Adrian Năstase a fost salvat în acea seară de Dumnezeu.

”În seara aceea cred că Dumnezeu l-a salvat pe Adrian Năstase și spun asta pentru că polițistul care era în încăpere cu el i-a salvat viața. Eu consider că, nu știu, șansa, norocul, nu știu cum să-i spun, dar eu cred, că numa Dumnezeu l-a salvat. Și este singurul lucru pe care vreau să-l țin minte din acea seara”, a spus Andrei Năstase la Antena 3.

 

 

 

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata