Breaking news

Andrei Gheorghe, moarte subită la 56 de ani. Jurnalistul, găsit mort în propria casă!

loading...

Tragedie în mass media din România. Celebrul jurnalist Andrei Gheorghe, a încetat din viaţă la vârsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit mort în baia locuinţei sale din Voluntari, la 12 ore de la deces.

Potrivit unor surse medicale, Andrei Gheorghe a suferit un stop cardiorespirator. Decesul a survenit în dimineaţa zilei de 19 martie, însă eş a fost găsit decedat în baie, 12 ore mai târziu. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Andrei Gheorghe s-a născut în 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia. A fost prezentator de emisiuni radio şi televiziune, dar a realizat şi filme documentare.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia rusă-engleză din cadrul Universităţii Bucureşti. El şi-a început activitatea jurnalistică în 1991, ca reporter special la Radio Constanţa. Ulterior, el a lucrat la Radio Sky Constanţa, iar consacrarea i-au adus-o emisiunea “13-14” realizată la Pro FM (1996-2002) şi postura de prezentator la Pro TV.

În 2002 şi 2003, Andrei Gheorghe a realizat la Antena 1 emisiunea “Gheorghe”, după care a avut emisiuni la Radio 21 şi la Radio Total.

A avut un rol secundar în filmele “Amen” al lui Costa Gavras, “Tinereţe fără tinereţe” al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu “Paraziţii” pentru albumul “Irefutabil”.

În 2004 a devenit consilier media şi realizator de emisiuni – “Politică, frate!” şi “Am o ştire pentru tine!” la Realitatea TV, post cu care şi-a încheiat colaborarea la jumătatea lui 2009, când a plecat la Kanal D.

Andrei Gheorghe a fost şi prezentator al emisiunii “Rătăciţi în Panama”, difuzată de Kanal D.

 

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata