Breaking news

Andrei Baciu, retras din funcția de Ministru desemnat la Sănătate din cauza pătrățelelor de pe abdomen

loading...

Situație halucinantă în România. Medicul Andrei Baciu, un tânăr chirurg extrem de profesionist în ciuda vârstei, doar 28 de ani, a rezistat în funcția de Ministru desemnat la Sănătate, doar câteva ore. Premierul desemnat Dacian Cioloş a retras propunerea pe un motiv halucinant. E prea sexy, prea monden și are prea multe pătrățele pe abdomen.

andrei baciuSă arăți bine dăunează grav Sănătății în România, și îți taie orice șansă la reușită în cariera politică. A simțit-o pe propria piele medicul Andrei Baciu.

În doar câteva ore, medicul cardiolog a trecut de la extaz la agonie, întrucât a aflat că a fost nominalizat la Sănătate, însă după ce presa l-a prezentat ca un top model sexy și arătos, Ciolanis a decis să retragă propunerea. În locul lui l-a propus pe medicul ginecolog Patriciu Achimaş Cadariu (38 de ani).

 ”În urma controverselor apărute în spaţiul public, primul ministru desemnat a decis să nu îl mai includă pe Andrei Baciu pe lista propunerilor de miniştri care va fi trimisă la Parlament în această seară”, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

După anunţul premierului desemnat privind nominalizarea lui Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătăţii, pe internet au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model.

Andrei Baciu este, în prezent, preşedintele Asociaţiei SOS Drepturile Pacienţilor. Medic rezident, a absolvit facultatea în urmă cu patru ani Andrei Baciu a terminat Facultatea de Medicină din cadrul UMF Bucureşti în anul 2011.

Doctorul Andrei Baciu şi-a început rezidenţiatul în ianuarie 2012 la Spitalul Fundeni, pe secţia de chirurgie cardiacă, unde a stat până în martie 2012.

Începând cu luna aprilie 2012 şi până în luna mai 2014, tânărul şi-a completat rezidenţiatul în departamentul de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică din Rouen, Franţa.

Medicul a făcut stagii, în perioada august 2014 – martie 2015, în  departamentul de Chirurgie Generală de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar în perioada aprilie 2015 – septembrie 2015 a făcut un modul de pregătire în departamentul de Chirurgie Toracică de la Institutul Marius Nasta din Capitală.

Baciu a terminat şi un program de 4 luni de formare în management spitalicesc la Şcoala Naţională de Sănătate Publică din Bucureşti şi a finalizat un program de formare la Open University din Marea Britanie, în anul 2014.

În 2010, Andrei Baciu s-a numărat printre cei mai sexy români, potrivit unui top publicat pe site-ul farabarbati.ro.

“1,85m in inaltime si un corp dumnezeiesc. Iar privirea. Oh… privirea lui te duce cu gandul la frumusetile clasice ale Hollywood-ului, iar atitudinea de bad-boy afisata ne inmoaie genunchii, la propriu. E frumos tare baiatul asta si dupa ce termina de colindat prin lume, il asteptam inapoi acasa. Fetele, stiu de ce!“, aşa era descris Baciu în acel articol.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata