Breaking news

Andreea Marin este tranșantă și susține măsura radicală în scandalul maidanezilor

loading...

Andreea Marin s-a declarat revoltată de tragedia micuțului Ionuț Anghel, ucis de câinii comunitari și susține fără rezerve la eutanasierea maidanezilor.

andreea marinInvitată joi seară, la Realitatea TV, Andreea Marin, s-a declarat în favoarea eutanasierea câinilor maidanezi din Bucureşti și a spus că vina pentru tragedia lui Ionuț este a așa zișilor iubitori de animale.

”Nu vreau să mă gândesc la groaza în care şi-a sfârşit viaţa Ionuţ, şi nici la durerea bieţilor părinţi. Vina e a celor care sunt pretinşi iubitori de câini, dar care nu fac cu adevărat nimic pentru a-i îngriji. Un cîine informetat, mereu informetat, va proceda asa. Sunt nenumarate cazuri pe care le stiu, de oameni muşcaţi, chiar şi oameni desfiguraţi sau care nu mai sunt oameni, cum se spune, în urma acestor experienţe”, a spus Andreea Marin la Realitatea TV.

Vedeta tv a făcut un apel la femeile din proiectul Școala Mamelor, să participe vineri, în Piața Romană, la protestul organizat ca urmare a tragediei copilului ucis de câini, în București.

Fac un apel catre toate mamele şi întreaga comunitate de la Şcoala Mamelor pentru a merge maine la ora 19, în Piaţa Romană. Eu nu voi fi acolo, dar mă alătur din toată inima acestui demers. Dacă aştept să vină altul să-mi rezolve problema, mâine un om drag mie iese pe stradă şi va păţi acelaşi lucru. Nu trebuie să stăm cu braţele încrucişate sau să aşteptăm ca altcineva să facă totul pentru noi”, a mai spus Andreea Marin.

Realizatoarea TV a ținut să precizeze faptul că: Nu e vina câinilor, dar sunt atât de mulţi câinii care trăiesc pe străzi, s-a ajuns prea departe… Nu se mai poate rezolva problema decât printr-o măsură radicală.

Luni, la prânz, Ionuț Cosmin Anghel, în vârstă de patru ani, a fost sfârtecat de o haită de șapte câini maidanezi, în apropiere de Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata