Breaking news

Anchetă la Penitenciarul Jilava după ce Becali a fost filmat în timp ce i se făcea masaj

loading...

Ministerul Justiției a trimis corpul de control la Penitenciarul Jilava pentru o anchetă în urma căreia să se stabilească cum a fost posibilă filmarea lui Gigi Becali în închisoare. 

becali arestatLa o zi după ce postul de știri România TV a difuzat imagini cu Gigi Becali în timp ce acesta se afla în curtea unde i se permite să iasă, Ministrul Justiției a solicitat o anchetă. Latifundiarul a fost filmat pe ascuns în timp ce beneficia de un masaj din partea milionarului Marius Locic.

În urma difuzării de către un post de televiziune a unor imagini filmate în interiorul penitenciarului Bucureşti – Jilava, Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a dispus joi, 29 august 2013, efectuarea de către Corpul de Control al Ministrului a unei verificări la penitenciarul Bucureşti – Jilava pentru a se stabili împrejurările în care au fost efectuate şi ulterior date publicităţii imagini din acest penitenciar. În baza ordinului de control, vineri, 30 august 2013, la penitenciarul menţionat s-a deplasat o echipă de inspectori din cadrul Corpului de Control al Ministrului”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului Justiției, remis exclusivNEWS.ro.

Ministerul Justiţiei precizează că orice decizie legată de executarea pedepsei de către o persoană condamnată la pedeapsa închisorii ţine de atribuţiile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, ale judecătorilor delegaţi cu executarea pedepselor şi instanţelor de judecată.

Gigi Becali se află în închisoare din data de 4 iunie 2013, în urma condamnării de trei ani cu executare în dosarul Valiza.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata