Breaking news

Anchetă la locul tragediei lui Ionuț Anghel, la trei săptămâni de la moartea copilului

loading...

La trei săptămâni de la producerea tragediei în urma căreia un copil a murit sfâșiat de câini, anchetatorii au venit la locul crimei pentru noi probe. Numai că administrația Primăriei Sectorul 2 a defrișat întreaga zonă.

ancheta tragedie ionut anghelAnchetatorii sunt cu un pas în urma presei în cazul morții lui Ionuț Anghel. Procurorul de caz denotă în fiecare zi incompetență și faptul că este pur și simplu depășit de anchetă.

În cele trei săptămâni de anchetă scurse de la moartea lui Ionuț, procurorul de caz habar nu avea că în parc sunt camere de luat vederi. Abia după ce imaginile cu copii și bunica au fost publicate de presă, procurorul a cerut și el imaginile cu pricina, de la autoritățile locale.

Pista cu câinii de luptă care l-ar fi ucis pe Ionuț este acum luată în calcul de anchetatori, abia după ce mai mulți martori au declarat presei că aceștia ar fi vinovați de moartea copilului.

După ce ziarul Click a dezvăluit faptul că pe marginea lacului Tei, în imediata apropiere a locului unde s-a produs tragedia lui Ionuț, se află cadavrul unui pitbull, anchetatorii au venit la fața locului pentru a preleva noi probe și să ridice cadavrul câinelui pentru necropsie.

Kiki Bărbuceanu, medic veterinar și coordonatorul Vier Pfoten, sosit duminică, la faţa locului a declarat pentru Click, că animalul e decedat de aproximativ trei săptămâni, exact perioada în care a pierit şi Ionuț Anghel.

Culmea culmilor, managerul restaurantului incriminat recunoaște că au avut câini, dar că aceștia au fost otrăviți, în urmă cu …4-5 luni…

Am avut doi câni, dar au fost otrăviţi. Nu este adevărat că animalele noastre l-au omorât pe copil” a declarat pentru Click, Mirela Matruşu, managerul restaurantului din Parcul Tei.

Răzvan Boncescu, directorul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Animalelor susţine că ONG-urile au “plantat” cadavrele câinilor descoperiţi în Parcul Tei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata