Breaking news

Anchetă de mântuială făcută de procurori în cazul morții lui Ionuț Anghel, copilul ucis de maidanezi

loading...

Anchetă făcută de ochii lumii în cazul morții lui Ionuț Anghel. Procurorii au cerut imaginile din Parcul Tei, abia după ce acestea au apărut în presă.

ancheta moarte ionut anghelNesimțire, incompetență crasă și lipsă de profesionalism a anchetatorilor care instrumentează cazul lui Ionuț Anghel. Deși tragedia s-a produs pe 2 septembrie, procurorul de caz nici nu s-a sinchisit să ceară imaginile din Parcul Tei din ziua tragediei. A făcut acest lucru abia după ce imaginile cu cei doi copii și bunica lor, au fost publicate de cancan.ro.

”Pot să vă spun că procurorul a dispus ridicarea imaginilor, pentru a putea fi vizualizate şi analizate din punct de vedere judiciar„ a spus Tiberiu Niţu, procurorul general, după ce a participat şedinţa Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Lucru care demonstrează lipsa de profesionalism și implicare a procurorului în rezolvarea misterului morții lui Ionuț Anghel.

Nici medicii legiști deplasați la fața locului nu au fost mai profesioniști. Un grup de bucureșteni au reconsitutit filmul tragediei, la patru zile de la producere. Au rămas șocați să constate că la locul de unde s-a ridicat cadavrul copilului, legiștii au lăsat o folie din cele cu care sunt acoperite cadavrele, plină de sângele lui Ionuț.

Folia era ascunsă într-un tufiș, unde era greu de crezut ca cineva o va mai găsi vreodată. În plus, investigatorii de ocazie au găsit și un costum pe care-l poartă criminaliștii la locul crimei.

Toate aceste detalii denotă faptul că procurorii și legiștii lucrează de mântuială, chiar și în cazul unei tragedii intens mediatizate de mass media din România.

Oare cum se lucrează într-un caz care nu se află în atenția mass-media. Se poate și mai rău de atât?!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata