Ana Diaconu, fiica lui Mircea Diaconu, îl face praf pe Klaus Iohannis

loading...

Ana Diaconu, fiica europarlamentarului independent, Mircea Diaconu îl face praf pe Klaus Iohannis și mătură pe jos cu PNL și PDL.

ana diaconu - klaus iohannisÎntr-o postare pe facebook, Ana Diaconu spune că niciodată nu a votat cu PSD pentru că ea crede în valorile liberale numai că ce a rezultat din fuziunea PNL-PDL, numai liberalism nu se poate numi. Fiica lui Mircea Diaconu scrie că a crezut cu adevărat în Crin Antonescu.

“Nu am votat niciodată PSD și nici nu o voi face. Să fie clar de la început! Și nu pentru că PSD înseamnă comunism sau Rusia sau alte astfel de aberații pe care mă întreb cine le mai poate crede. Ci pentru că m-am regăsit întotdeauna în ideile și valorile liberale. Însă cu siguranță nu mă regăsesc în această mutație genetică numită ACL, care mai nou reprezintă dreapta autentică în România. Adică ambalăm frumos PDL-ul , îl girează PNL-ul, ne propun așa-zisa “schimbare” și tot ce a fost înainte este șters acum cu buretele. Nu pot înghiți așa ceva! Mă simt de parcă am primit un pumn în plex! Singurul politician de carieră în care am crezut cu adevărat a fost Crin Antonescu. Avea discurs, prezență de spirit, inteligență, avea sare și piper. Nu mi-ar fi fost rușine niciodată cu un astfel de președinte. Dar ceva s-a întâmplat …brusc! Am căutat explicații, scuze, am încercat să ințeleg însă oricât de subiectivă și părtinitoare am fost, nu am reușit! Și evident atunci când așteptările sunt imense și dezamăgirea mea a fost pe măsură. Ce a urmat a fost un fel de topor în ceafă sau pumnal direct în inimă. Acum mi se cere să uit ce a fost, să iert trădarea, să girez furtul și să legitimez tupeul, doar pentru că ei se proclamă de dreapta! Asta e schimbarea ?!? Unde a ajuns PNL astăzi…cum a întors el armele…. Cum eroul meu, Crin Antonescu a căzut de pe cal și s-a lovit rău de tot la cap! A predat partidul exact celor împotriva cărora a luptat cu atâta forță și convingere. De ce?!? Tare aș vrea să înteleg de ce… Am asistat siderată, neputincioasă, la proaspăta poveste de dragoste înfiripată între PNL și PDL. Cum vin ei în fața mea, ținându-se de mână și pretinzându-mi să uit trădarea, înșelăciunea, hoția, minciuna, complicitatea sau interesul lor meschin?!? Asta e schimbarea ?!?”, scrie Ana Diaconu pe facebook.

Fiica lui Mircea Diaconu spune că nu are cum să uite cât rău a făcut PDL pentru România, în frunte cu Boc, Udrea și Macovei: Cum pot uita ce a facut PDL-ul, cu Macovei, Udrea și guvernarea Boc ? Ca să nu mai vorbesc despre ce s-a întâmplat în 2012… Asta reprezintă schimbarea ?!? Cum poți șterge cu buretele din memorie ce am trăit în acea vară ?!? Cum să uit minciunile lor ?!? Cum poporul era acuzat de lovitură de stat… Cum să mă fac că nu s-a întamplat nimic ?!? Asta e schimbarea ?!? Cum să uit că votul meu și a milioane de români a fost aruncat la coș și că acest impostor a rămas președinte?!? Poate dacă nu aș fi fost acolo, poate dacă nu m-ar fi interesat, poate doar așa…! Nu-i pot ierta pe cei care până ieri erau cei mai mari dușmani ai țării și acum dintr-odată, pentru binele dreptei românești în lupta cu ciuma roșie, sunt salvatorii României. Ei sunt schimbarea ?!?

Ana Diaconu își îndreaptă apoi tunul spre Iohannis, pe care-l face praf pentru că s-a ascuns în campanie și spune că nu este președintele pe care îl aștepta.

„Am așteptat curioasă campania prezidențială, să văd ceva, orice! Nimic… ! Ba dimpotrivă: deplorabil, rușinos, jenant! Minciuni, atacuri la familie, manipulări grosolane, furt de imagine, falsuri, concurs de înjurături, scrisori peste scrisori ale așa-zișilor cetățeni nemultumiți, dezinformări fără număr și o întrecere acerbă în Photoshop! Teatru prost…! Nu știu dacă să râd sau să plâng! Așteptam cu nerăbdare să-l văd pe Johannis , să-l ascult, poate nu știu , îmi trezește un sentiment, ceva, orice! Dar Johannis nu venea! În așteptarea lui Johannis, am asistat însă la o isterie generalizată. M-am bucurat să văd că în sfârșit oamenii ies la vot, că simțul civic începe să se manifeste, însă până și el a fost denaturat! Prieteni, colegi, necunoscuți, oameni activi politic dar și unii care până ieri habar nu aveau cine este Johannis sau ce a făcut PDL-ul, ce înseamnă stânga sau dreapta, oameni care in 2012 stăteau la mici și bere și care îmi dau acum lecții despre democrație, despre dreapta adevarată, despre lupta contra comunismului și tot așa. Dacă ești tânăr, intelectual, patriot adevărat, votezi cu Johannis! Dacă votezi cumva cu Ponta ești sigur un analfabet, pensionar, sărăntoc, cu siguranță prost sau cel puțin un aurolac, care, bineinteles, a primit pomeni electorale pentru că nimeni nu poate vota cu Ponta din principiu! Cine și-a permis să hotărască așa ceva?!? După cum spunea foarte bine un prieten: “Ies în stradă ca să apere dreptul la vot dar în același timp spun că o sa le ascundă sau o să le ardă buletinele părinților și bunicilor ca să nu poată vota cu altcineva. Strigă “democrație” dar nu accepță o majoritate care are altă opinie. Urăsc chinezii dar folosesc un iPhone made în China. “ Așa arată schimbarea ?!? Tot așteptându-l pe Johannis , i-am observat alegătorii, susținătorii, echipa din spate. Evident nu toți, nu-mi place să generalizez. Sunt și oameni care-și exprimă susținerea cu argumente, comentând decent și bravo lor. Insă alții, deloc puțini, mă îngrozesc!”, scrie indigantă Ana pe facebook.

Ana Diaconu își continuă indignarea și spune că: Mă simt exact ca în filmul acela “World War Z” , când omenirea se transformă într-o haită de ființe fără rațiune, un fel de zombie care te urmăresc , te devorează și al cărei singur scop este să te transforme într-unul de-al lor. Este considerată o rușine să nu votezi cu Johannis! Ești exclus din cercul de prieteni, oamenii din jur se uită urât la tine sau te jignesc. Deodată au apărut tot felul de luptători ai dreptei care în numele democrației și al libertății de opinie sunt în stare să-ți crape capul dacă nu ești de acord cu ei! Și dacă nu apucă să te agreseze fizic , sigur te va pune la pamânt limbajul extrem de bogat și viu colorat! Oameni buni, vă dați seama unde s-a ajuns ?!? Fiecare dintre noi are dreptul la o părere! Oricare ar fi aceasta ea trebuie respectată! Ce se intamplă acum este anarhie, isterie de-a dreptul! Nu se poate ca oameni valoroși ai acestei țări să fie batjocoriți doar pentru că au altă opțiune politică decât a lor! Nu se poate să nu-i arăti respect lui Radu Beligan pentru o viată în slujba teatrului românesc sau lui Tudor Gheorghe, Raed Arafat , Dorel Vișan și mulți alții. Să fie mânjiți în ultimul hal, acuzați de comunism și trădare, linșați public și morți pentru neamul românesc în timp ce alții sunt eroi ai patriei pentru că îl susțin pe Iohannis. Asta este schimbarea?!? Așa arată ea ?!? Când nu-l mai așteptam, a apărut Johannis! Nu vreau să jignesc, nu-mi stă în fire dar mă doare și vreau să spun doar atât: eu îmi doresc un președinte de care să fiu mândră, un președinte care să aibă viziune, un proiect de țară, un președinte care să poată vorbi coerent, un președinte care să gândească singur, un președinte care să poată răspunde și la intrebările pe care nu le știe dinainte, un președinte pe care dacă-l întrerupi să-și poată continua idea, doar este a lui, nu? Îmi doresc un președinte căruia să nu-i fie frică de niște jurnaliști, fie ei și extrem de agresivi, un președinte care să-mi transmită ceva, să mă însuflețească, un președinte care să discute de la egal la egal cu orice leader al lumii! Eu cred că Johannis nu este nici pe departe acel președinte pe care eu îl așteptam!

2638 1
loading...
One Comment

Lasă un comentariu

*

*

  • Beian Zsuzsa
    21 November 2014 at 09:34 -

    Exact asa, ca tine, draga Ana, toti au o parere, doar ca nu toata lumea stie grai asa bogat, ca sa lase impresie de vaste cunostinte in ale politicii ….. Asa cum tu ai dreptul la opinie asa au toti. Cum tu nu crezi in ACL asa cred ceilalti. Cat despre Iohannis… Voi chiar sunteti rasisti si va ambalati aiuria… E chiar ce si-ar putea dori Roamnia asta a noastra.