Breaking news

Ambarcațiuni și yachturi de lux în Zona Comercială Băneasa

loading...

Miercuri, 5 mai 2010, în Zona Comercială Băneasa, va avea loc deschiderea oficială a celei de-a cincea ediții a Romanian Boat Show.

12bref-barci-astoicoCel mai mare târg de yachturi, ambarcațiuni și accesorii pentru sporturile nautice își va deschide porțile pentru publicul larg începând cu miercuri, 5 mai, ora 14.00, până la ora 20.00, prima parte a zilei fiind dedicată presei. În celelalte zile, programul de vizitare va fi între 10.00 – 20.00.

Pe durata evenimentului, vizitatorii vor putea admira sau chiar achiziționa ambarcațiuni cu sau fără motor, manufacturi, accesorii pentru sporturi nautice extreme și multe altele, iar jurnaliștii vor fi așteptati cu surprize din partea organizatorilor și partenerilor evenimentului.
Pentru cei care nu se pot decide pe durata evenimentului în legătură cu tipul de ambarcațiune care li se potrivește, Set Events și Power Marine vor organiza și ediția de vară a Romanian Boat Show, în Portul Tomis din Constanța, între 16 și 20 iunie. Mai mult decât o simplă expoziție nautică, Romanian Boat Show Constanța constituie un nou pas pentru alinierea industriei nautice din țara noastră la standardele internaționale, fiind primul și unicul eveniment de acest gen organizat pe apă, din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata