Breaking news

Amanta primarului din Iași se destăinuie: Nichita m-a bătut și amenințat că o va distruge

loading...

Adina Samson, fosta amantă a primarului din Iaşi, a declarat marți presei, că Gheorghe Nichita a lovit-o, o hărțuia cu Poliția Locală și a amenințat-o că o va distruge.

adina samson - gheorghe nichitaAdina Samson, angajată a Primăriei Iaşi, a declarat jurnaliștilor că în luna septembrie 2014 i-a spus primarului că vrea să încheie relaţia cu el, după care acesta a început să o urmărească şi să o ameninţe. Drept urmare, o lună mai târziu a depus o plângere la parchet pe numele lui.

”În luna septembrie 2014 i-am comunicat domnului primar că vreau să închei această relaţie sub toate aspectele. Timp de două luni de zile, până în luna octombrie 2014, acesta m-a urmărit, m-a hărţuit, m-a ameninţat. Într-o seară când mă întorceam acasă cu sora mea a trimis un borfaş în faţa blocului să mă ameninţe cu moartea. Văzând acest lucru, am făcut această plângere la Parchet.De Sfântul Gheorghe, de ziua lui, mi-a spus că dacă mă voi întâlni cu acea persoană îi va rupe picioarele, exact asa s-a exprimat, şi pe mine o să mă distrugă”, a spus Adina Samson.

Însă, în luna noiembrie şi-a retras plângerea depusă la Parchet, la insistenţele primarului şi ale unor persoane din anturajul acestuia.

Tânăra a mai spus că a fost lovită de către Nichita pentru că i-a refuzat acestuia cererea în căsătorie: M-a cerut în căsătorie de nenumărate ori…Cu asemea persoană, cum să te căsătoreşti?. Ultima oară, m-a cerut în căsătorie după episodul de la mall. Atunci i-am spus că ne vedem la tribunal şi mi-a trimis mesaj că nu, că o să ne vedem la starea civilă.

Primarul i-a promis amantei că dacă acceptă să se însoare cu elîi va da un apartament de serviciu și că o ajută să facă afaceri.

Fosta amantă spune că are şi o înregistrare audio în care primarul o ameninţă că o va distruge şi că îl va trimite pe şeful Poliţiei Locale, Liviu Hliboceanu, să o urmărească, precizând că la plângerea depusă anul trecut la Parchet a ataşat această înregistrare, precum şi fotografii cu maşinile care o urmăreau.

Adina Smson a spus că va da în judecată Poliţia Locală şi pe primarul Nichita, precum şi anumite persoane care i-au fost complice edilului şi care ”ştiau de tot ce se întâmplă şi se dădeau prietenele” ei.

Întrebată de ce a ales să aibă o relaţie cu Nichita, tânăra a mai spus că acesta părea un om echilibrat, care ştia ce vrea de la viaţă: Asta mi-a şi plăcut la un moment dat. Era un om absolut normal. După aceea mi-am dat seama că sunt anumite probleme, poate şi din trecut, pe care nu şi le-a rezolvat. Într-adevăr, a mers şi la psiholog o lungă perioadă de timp, eu l-am încurajat să meargă la psiholog, să-şi rezolve anumite traume din copilărie (…) Se trata şi pentru gelozie. Bine, nu a fost gelos doar cu mine, probabil şi cu alte persoane şi de-aia le-a făcut viaţa un calvar”, a mai spus tânăra, precizând că Nichita a avut relaţii şi cu alte angajate din primărie, lucru care ”se ştia.

Ea a adăugat că niciodată nu a făcut o plângere la DNA şi că singurul său demers a fost demersul de la Parchet, din octombrie 2014, precizând, totodată, că îi spusese primarului că va mai face o plângere şi că se vor vedea la tribunal.

Procurorii DNA au dispus, vinerea trecută, reţinerea pentru 24 de ore a primarului Iaşiului, Gheorghe Nichita, pentru instigare la folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii care nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată (cinci acte materiale), abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, acces ilegal la un sistem informatic şi operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice. Însă, Tribunalul București a decis ca edilul să fie cercetat penal în stare de libertate sub control judiciar.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata