Breaking news

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit la Paris. Bilanțul din Colectiv a ajuns la 51 de morți

loading...

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, rănit pe 30 octombrie în incendiul din clubul Colectiv, a murit, miercuri, pe aeroportul din Paris. Bilanțul deceselor a ajuns azi la 51 de morți.

alexandru pascuÎn ziua în care a fost transferat în Franţa de la Spitalul Floreasca din Capitală, Alexandru Pascu a murit însă pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19.30.

În urma incendiului din clubul Colectiv, Alexandru Pascu, fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă, a fost internat, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Andrei Galuţ, solistul trupei Goodbye to Gravity a fost transferat în 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk. După incendiul din clubul Colectiv, Andrei Galuţ a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic.

Chitariştii trupei Googbye to Gravity, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, au murit în 30 octombrie, la scurt timp după incendiul din clubul Colectiv.

Bateristul trupei, Bogdan Enache, a decedat în 8 noiembrie, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat până azi, 51 de persoane. Însă numărul deceselor ar putea să crească și mai mult întrucât în spitalele din București și Europa se află alte victime în stare critică.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata